Västervång, Ystad

Värngränd 9

Såld
  • 4 rum
  • 129 + 68 kvm
  • Villa

Fint renoverad villa på populärt läge

Villan på Värngränd 9 i Ystad är en smakfullt totalrenoverad bostad, både invändigt och utvändigt, som kombinerar modern komfort med klassisk charm. Detta välplanerade hus har ett bra läge med närhet till bl.a skolor, butiker, tågstationen, stranden och Norra Promenaden.

När du kliver in på entréplanet möts du av en öppen planlösning där kök och vardagsrum harmoniserar i ett ljusflöde som skapar en rymlig och välkomnande atmosfär. Köket är inrett med klassiska materialval och eleganta ytor som inbjuder till matlagning och samvaro, medan vardagsrummet erbjuder en generös plats för både avkoppling och sociala stunder samt utrymme för en stor matplats. Här finner vi även en stämningsfull kamin vars värmande lågor och behagliga sken skapar en hemtrevlig känsla som sprider sig genom hela rummet. Vardagsrummet har trevliga takrosetter och klassiska taklister. På detta plan finns dessutom en stilfull gästtoalett som är praktiskt placerad och tillgänglig.
Villans ovanvåning rymmer tre välplanerade sovrum, alla med smakfull inredning och en lugn atmosfär som främjar avkoppling. Det fräscha badrummet på detta plan är utformat med moderna material och hög standard, vilket ger en känsla av lyx och funktionalitet. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar.
På detta plan finns även två sovloft med möjligheter för extra förvaring.
I källaren finner du en inbjudande gillestuga som passar för både tv-rum, gym etc. Här finns också gott om förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning i hemmet, samt en praktisk tvättstuga som underlättar vardagens bestyr.
Utomhus erbjuder villan flera trivsamma uteplatser som inbjuder till härliga stunder i det fria. Den välskötta trädgården omger huset och skapar en fridfull och grön miljö, idealisk för både avkoppling och sociala tillställningar. Detta är ett hem som verkligen har allt från ett stilfullt inre till en genomtänkt och inbjudande exteriör, redo att möta alla dina behov och önskemål.

Mer om mäklarna