Solbacken-Hälsobacken, Ystad

Fågelfängaregatan 14

Såld
  • 6 rum
  • 138 + 52 kvm
  • Villa

1,5 plans villa på härlig tomt i sydväst

På ett av Ystads bästa lägen finner vi denna villa anno 1958 som har haft samma familj som ägare i alla år och nu är det dags för en ny familj att flytta in i detta trivsamma hus med alla möjligheter! Fin uppväxt trädgård i skönt sydväst läge och en stenlagd innergård som ger härlig privat yta.

Hallen leder in till ett ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och ett tillbyggt matrum där det finns gott om fönster och utgång till stenlagd uteplats i sydväst. På nedre plan finns även två väl tilltagna sovrum, kök med matplats för 4-6 personer, badrum med både badkar och dusch samt gästtoalett. På övre plan når vi ett rymligt allrum med öppet upp i nock, stora gavelfönster och utgång till balkong i västerläge. På detta våningsplan finns även ett stort sovrum samt ett mindre som passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Ett halvkaklat WC finns också på övre plan.

Via köket når vi tillbyggnaden från 1970 som rymmer grovkök, gillestuga med öppen spis och stort förråd. Från gillestugan går man via dubbeldörrar ut till den stenlagda innergården som är som en oas med insynsskydd från grannarna runt om.
På husets västra sida finna ännu en stenlagd uteplats med öppen spis som är perfekt för grillkvällar sommartid. Den tillbyggda delen har plåttak med solpaneler för låg driftskostnad. Carport för en bil samt uppfart för en till gör det enkelt med parkering.

Huset har renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen till Solbacken-Hälsobacken och Fågelfängaregatan 14!

Mer om mäklarna