Bussjö, Ystad

Bussjövägen 200

  • 13 rum
  • 337 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 395 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Tre renoverade bostäder med uthyrningsmöjligheter

Beläget i en naturskön miljö omgiven av vidsträckta fält och böljande landskap, ligger denna fantastiska gård som består av tre separata hus, alla varsamt renoverade för att förena traditionell charm med modern bekvämlighet. Möjlighet för den som vill bedriva verksamhet, B&B, uthyrning el. annat.

Denna unika fastighet erbjuder en rad möjligheter för den som vill bo i en naturskön miljö med flexibilitet och potential för uthyrning då det finns flera separata bostäder. Generationsboende, butik, galleri etc etc möjligheterna är många.

Huvudbyggnaden utgör hjärtat av gården och har renoverats med stor omsorg. På entréplanet möts du av ljusa och öppna ytor, där det eleganta vita köket är bostadens hjärta. Med gott om arbetsytor, förvaring och moderna vitvaror är detta kök både funktionellt och estetiskt tilltalande. Från köket når du även det stora och inbjudande uterummet, en idealisk plats för att njuta av långa middagar, koppla av med en bok eller njuta av trädgården oavsett årstid och se solen gå ner i väster.
Vardagsrummet, som ligger i anslutning till köket, är rymligt och hemtrevligt. Här finner du en mysig kamin som ger en härlig värme och skapar en extra dimension av trivsel under kalla vinterkvällar. De stora fönstren släpper in mycket ljus och skapar en luftig atmosfär.
På entréplanet finns också ett sovrum , ett elegant och rymligt badrum med dusch, samt tvättmaskin och en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme.
Ovanvåningen bjuder på ett mysigt allrum som passar perfekt som en extra lounge, arbetsplats eller lekrum. Här finns även ett charmigt sovrum som erbjuder en privat och rofylld plats för vila och en storslagen utsikt över det omgivande landskapet.
Hus nummer två på gården är lika omsorgsfullt renoverat och erbjuder flexibla användningsmöjligheter. Ett mysigt trädäck vid entrén bjuder in till avkopplande stunder utomhus för att njuta av morgonkaffet eller att umgås med vänner och familj i solen. Denna bostad i ett plan har generösa sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning. Här möts du av en luftig och inbjudande atmosfär, där takbjälkar och stora fönsterpartier ger rummet karaktär och släpper in rikligt med ljus. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge, medan matplatsen enkelt rymmer familjemiddagar eller större sällskap. Utsikten från detta rum är fantastisk och betonggolvet ger en rejäl känsla.
Köket är välplanerat med en praktisk köksö som blir en naturlig samlingspunkt. Det moderna och funktionella köket är fullt utrustat med gott om arbetsyta och förvaring, och vitvaror som smälter samman med resterande inredning.
Bostaden erbjuder två sovrum med plats för förvaringsmöbler. Dessutom finns en välkomnande och rymlig hall som skapar ett härligt första intryck när du kliver in. Här finns också ett fräscht badrum med dusch, smakfullt inrett med moderna detaljer.
Det tredje huset är även det fullt utrustat och har öppna ytor, högt i tak och en härlig atmosfär. I denna bostad möts det rustika och det moderna på ett smakfullt sätt, med detaljer som stora fönsterpartier, vackra träbalkar, naturliga materialval och robust betonggolv.
Köket är en central samlingspunkt med stilrena detaljer som vita kakelväggar, öppna hyllor och moderna vitvaror. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, samt en köksö som inbjuder till både matlagning och social samvaro. Det ljusa, luftiga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket och matplatsen har ett härligt ljusinsläpp från altandörren som leder ut i trädgården. Matplatsen, som rymmer ett stort matbord, ligger i anslutning till vardagsrummet och köket och erbjuder gott om utrymme för middagar och sociala tillställningar. De naturliga materialen och harmoniska färgerna genomsyrar hela hemmet och skapar en varm och ombonad känsla.
På nedre plan finns tre rymliga sovrum med gott om plats för personliga detaljer. Här finns också två stilfulla badrum, båda i tidlös design och utrustade med dusch, som bidrar till en smidig vardag för hela familjen.
En trappa leder upp till en loftvåning, som erbjuder ytterligare utrymme för avkoppling eller arbetsplats, med utsikt över den öppna bottenvåningen. Detta blir ett flexibelt allrum att umgås i med underbar utsikt över naturen. Här finns också ett fjärde sovrum som kan användas som gästrum, arbetsrum eller tonårsrum.

Exteriört finner vi en rymlig gårdsplan samt en grusad uppfart som leder till de tre husen, vilket ger enkel åtkomst och rikligt med parkeringsutrymme. På tomten finner vi även en praktisk ekonomibyggnad vars funktion kan anpassas efter behov.
Trädgården på denna fastighet är en oas för den som uppskattar grönska och natur. Med stora gräsytor som sträcker sig runt husen, finns det gott om plats för lek, trädgårdsskötsel eller bara lugna stunder i solen. Ett charmigt växthus pryder också trädgården, perfekt för den odlingsintresserade.

Här får du det bästa av två världar, en harmonisk tillvaro på landet och en ekonomiskt lönsam möjlighet genom uthyrning.

Boka visning

  • Boka via vår hemsida

  • Boka via vår hemsida

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Bussjö, Ystad

Bussjövägen 200

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.