Stor uppställningsplats och förråd

Åkesholm, Ystad

Jörgen Krabbes gata 27

Såld
  • 7 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Rymlig villa på lugnt läge med härlig trädgård

På lugnt läge finner vi denna bostad som erbjuder generösa ytor och en genomtänkt planlösning. Tomten är insynsskyddad och med grönområde som granne på ena hållet, stort förråd med gott om plats för förvaring samt stort uterum.

På entréplan möts du av ett stort och luftigt allrum med öppen planlösning mot köket. Detta utrymme är hjärtat i hemmet, där familj och vänner kan samlas. Köket är gediget och med moderna vitvaror vilket gör matlagningen både enkel och rolig. Intill allrummet finns ett sovrum, idealiskt som gästrum eller hemmakontor.
Entréplanet rymmer även en praktisk tvättstuga, utrustad med tvättmaskin och torktumlare, samt på detta plan finns även ett helkaklat badrum med alla bekvämligheter.
Ovanvåningen erbjuder ytterligare utrymme för hela familjen med fyra rymliga sovrum. Dessa sovrum är perfekta som barnrum, gästrum eller arbetsrum, och ger alla familjemedlemmar sin egen privata oas. På ovanvåningen finns även ett badrum och ett allrum, en idealisk plats för en tv-hörna, spelrum eller läshörna.
En av husets verkliga höjdpunkter är det stora uterummet på cirka 30 kvadratmeter. Detta uterum fungerar som en förlängning av vardagsrummet och är perfekt för middagar, fester eller avkoppling året om. Utomhus finns också ett utekök under tak, vilket gör grillkvällarna extra bekväma och njutbara.
Till huset hör ett stort förråd på cirka 60 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för förvaring av allt från trädgårdsredskap till hobbyprylar etc.
Tomten gränsar till ett vackert grönområde vilket ger en härlig lugn och ro.

Mer om mäklarna