Vrigstad

Rönnbärsvägen 5

Såld
  • 5 rum
  • 85 + 85 kvm
  • Villa

Läget, läget! Prisvärd villa med potential och charm!

Välkommen till Rönnbärsvägen 5 i Vrigstad!

Med sin klassiska grå fasad och vita fönster utstrålar huset en tidlös elegans som varmt välkomnar dig från första ögonblicket. Här känner du dig genast som hemma. Huset, byggt 1964, är beläget i en idyllisk miljö på en lugn gata. Samtidigt har du nära till både natur och lokal service. Matställe, skola, vårdcentral och busshållplats ligger inom fem minuters gångavstånd. Ett plus är närheten till de båda sjöarna och badplats.

Trädgården är rymlig med äppelträd och vackra växter. Från husets altan under tak njuter du av sjöglimten. Det finns gott om plats för att odla blommor och grönsaker. Här kan du glädjas åt din fina trädgård och stillheten. Till huset finns ett fristående garage som rymmer en bil eller något annat trevligt.

Den stora tomten öppnar upp för möjligheten att bygga ut eller bygga ett tillhörande hus, perfekt för gäster, arbetsutrymme eller kanske till och med en ateljé för din konstnärliga sida.

Husets yta är välplanerad med en bra planlösning, allt på 85 kvm i ett plan, samt källare under hela huset (+85 kvm) med separat ingång. Värt att påpeka är att det finns toalett på båda våningsplanen. Bostadsytan är fördelad på tre sovrum, ett sällskapsrum, hall, kök och badrum. I källarplanet finns gillestuga , verkstad, tvättstuga/ duschrum, pannrum och förråd.

Framför huset finns plats till fyra bilar. Det finns även gott om gästparkeringar på gatan.

Notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning, så glöm inte att lämna din intresseanmälan!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare eller till assisterande fastighetsmäklare Nina 0709 22 34 44.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna