Lanna, Vintrosa

Korallvägen 25

Besiktigad
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 2 495 000 kr

Attraktivt boende i ett plan och med rofyllt läge!

I de etablerade kvarteren av Lanna kommer nu en efterlängtad möjlighet att kunna förvärva ett ytsmart och bekvämt boende som fördelar sig över ett plan!

Flertalet tilltalande attribut med garage och genomgående smakfulla renoveringar med stilenliga materialval! Bara att flytta in och börja och trivas!

Man välkomnas via den luftiga hallen som snabbt tar oss till det lika tjusiga som praktiska köket, med bra utrustning, förvaring och arbetsytor.
Vidare hittar vi det trivsamma vardagsrummet som ligger i direkt anslutning till det inglasade uterummet som förlänger umgängesytorna. I centrum av detta finns även en mysiga braskaminen som sprider skön värme och harmoni.
Utöver detta inrymmer bostaden två rymliga sovrum, ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin samt en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Den lättskötta trädgårdstomten består av grönytor, odlingslådor och gott om möjligheter för gröna fingrar att sysselsätta sig från vår till höst. Det skyddade läget på baksidan erbjuder även en rofylld plats med naturens lummiga närvaro som präglar. På tomten står även en förråd- och redskapsbyggnad.

Det inglasade uterummet och det anslutande soldäcket skapar ytterligare sällskapsytor och en naturlig plats för umgänge och avkoppling.

Omgivningen består av ett mycket populärt bostadsområde, med Lanna Lodge i centrum, som erbjuder en skön kombination av idylliskt villaområde och levande atmosfär med en av Sveriges bästa golfresorts. Inom anläggningen finns bland annat hotell, restaurang, gym, padel, relax och konferens. I närheten finns även obemannad matbutik (24Food), förskola, mysigt bokcafé och busskommunikationer till och från Örebro.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lanna, Vintrosa

Korallvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.