Vinslöv, Vinslöv

Kornvägen 9

Såld
  • 6 rum
  • 120 + 149 kvm
  • Villa

Renoverad villa med stora ytor och fantastisk trädgård i attraktiva Vinslöv!

På familjevänligt läge i Vinslöv presenteras denna välplanerade enplansvilla med inredd källare i mycket fint skick med allt du kan tänkas önska. Entréplan bjuder på tre sovrum, helkaklat badrum, nyrenoverad tvättstuga, fräscht kök, matplats och en rymlig hall. Färgvalen är smakfulla och harmonierar vilket skapar en lugn helhet i bostaden. Golvvärme finns i badrum, kök och hall på entréplan. Tack vare den inredda källaren har bostaden totalt över 200 kvm att använda som boarea, där källarplan erbjuder stora sociala ytor med gillestuga, rymligt sovrum, walk-in-closet, helkaklat badrum med golvvärme, bastu och goda förvaringsmöjligheter. För den som vill åt ytterligare utrymme finns möjlighet att färdigställa vinden där det redan är förberett för trappor, el och vatten.

Du kommer att förälska dig i denna underbara villa belägen på en återvändsgata med en rymlig uteplats där du kan njuta av sol från morgonkaffet till solnedgången och skapa minnen som varar för evigt. Husets trädgård som är tillgänglig från flera utgångar är mycket inbjudande och välskött, och i det inbyggda spa-badet bjuder den mysiga belysningen in till stämningsfulla skymningskvällar. Robotgräsklippare som ingår i köpet förenklar vardagen. Dessutom har tomten insynsskydd vilket ger en känsla av avskildhet och privatliv. Här kan du skapa en avkopplande miljö och bjuda in vänner och familj till trevliga utomhusevenemang. Garaget erbjuder plats för bil, motorcykel, hobbyverksamhet m.m. och nås smidigt både inifrån och via elektrisk port från uppfarten.

Med låga uppvärmningskostnader tack var de nyinstallerade solcellerna, kommer du att spara både pengar och energi.

Fastigheten är belägen i attraktiva Vinslöv, med bara ett stenkast ifrån naturen, samtidigt som du har närhet till stadens centrum. Du kan njuta av promenader i skogarna eller ta dig in till centrum som ger dig enkel tillgång till skolor, restauranger, idrottsanläggningar och andra bekvämligheter. För pendlande bekvämligheter finns även tågstationen med gångavstånd ifrån. Här tar du dig lätt till Hässleholms centrum på en kvart med bil. Tågen går ofta och det är nära till både Hässleholm och Kristianstad.

Bostaden är besiktigad med dolda fel försäkring samt har energiklass B.

Varmt välkommen att boka in dig till visning via mäklarens hemsida!

Mer om mäklarna