Rappestad, Vikingstad

Rappestad Hagaborg 1

REDO™ Besiktigad
  • 4 rum
  • 108 + 52 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 895 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmigt hus med härligt läge i Rappestad!

Varmt välkomna till ett fint hus med stor trädgård och fantastisk utsikt!

Rappestad Hagaborg 1 är en charmig villa på 108 kvm i ett plan med delvis källare, där den rymliga och ljusa planlösningen erbjuder 3 rum och kök. Huset välkomnar dig med en stor hall som leder vidare till vardagsrummet med vacker fiskbensparkett, en stämningsfull braskamin och fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Kontoret/sovrummet har direkt utgång till ett nybyggt uterum från 2022 som förlänger rummet mot trädgården, och härifrån kommer du vidare ut till den stora altanen som bjuder på en fantastisk utsikt över de vidsträckta fälten ? en perfekt plats att njuta av solnedgången.

Badrummet, renoverat 2009, har en modern dusch med glasväggar, handfat med kommod och en ny wc från 2024, klädd i praktisk våtrumsmatta och våtrumstapet. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng, pryds av eleganta tapeter, garderobsvägg och samma vackra fiskbensparkett som vardagsrummet.

Köket är utrustat med vita skåpluckor och erbjuder bra förvaringsutrymmen samt häll, fläkt, kyl och ugn. Genom dubbeldörrar når du altanen och trädgården som är en fridfull oas med stora gräsytor, uppvuxna växter och blomsterprakt. Utomhusmiljön är ytterligare förhöjd med en pergola och trädäck, perfekt för avkoppling eller middagar utomhus.

Huset har även ett garage från 2012 med plats för en bil samt en källare, nådd via en sidotillbyggnad från 1994. Här finns tvättstuga med tvättmaskin och husets pelletspanna med elpatron, vilket ger effektiv uppvärmning.

Detta är ett mycket välskött hem med ett fantastiskt läge och härlig atmosfär, idealiskt för den som söker lugn och ro nära naturen.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till bl.a Rappestad Ridklubb, förskola finns och bara fem minuter bort finns Vikingstad med hela dess serviceutbud i form av mataffär, pizzeria, skolor och förskolor, bad och fritidsområde.

Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Anmäl er till visning, varmt välkomna!

  • Anmäl er till visning, varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rappestad, Vikingstad

Rappestad Hagaborg 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.