Storhogna, Solbacken, Vemdalen

Propusvägen 7

REDO™
  • 7 rum
  • 180 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 700 000 kr

Välkommen hem till Propusvägen 7! Din fjälldröm förverkligad!

På en tomt med fin utsikt på Solbacken, nära anslutningsled för skidåkning erbjuds ett stort hus i två plan till försäljning. Från huset har du fin utsikt mot Storhognafjället och skidbackarna. Huset går i mörka och ljusa toner, interiört med dovt laserad rustik träpanel på delar av väggarna, övriga väggar är vitmålade, släta vita tak, allt inramat med trärena lister med samma kulör som träpartierna. Fullt utrustat kök från Marbodals serie svart ek, allt med utsikten mot Storhognafjället i fonden genom fönstren. Köket har bänkskivor i kvartskomposit, vitvarorna är av hög kvalité. Köket har en smakfull köksö, perfekt för att laga mat och även för att inta lättare måltider i mindre sällskap.

I huset finns generösa sällskapsytor med gott om plats för både matgrupp och soffgrupp med en stor Contura kamin med stensatt murstock i mitten av gaveln i storstugan. På markplanet finns ett elegant SPA som har bastu med plats för det stora sällskapet, dubbla duschar och dörr rakt ut från SPAet. Vidare finns på markplan två sovrum, ett stort och ett mindre, båda utrustade med platsbygda våningssängar. På markplan finns också ett extra badrum bredvid hallen samt teknik/tvättstuga med ytterligare WC med dörr direkt från SPA-avdelningen. Tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare.

En trappa leder från storstugan upp till övervåningen. Här möts du av mysig lounge med snedtak, vackert inramad med ett stilrent metallräcke, även härifrån kan du avnjuta den fina utsikten mot Storhognafjället genom de övre fönstren på gaveln. Här finns plats för mindre soffgrupp. På ena sidan på övervåningen ligger ett stort två sovrum och på andra sidan ett sovrum, ett badrum med dusch och WC samt ett stort förvaringsutrymme.

Huset andas exklusivitet i varje detalj med stilren blandning av ytor med brunlaserad träpanel och vitmålade ytor. Genomgående superfinish på snickerierna som panelning och listning. De synliga träbalkarna längt uppe i taket på storstugan bryter av snyggt mot de vitmålade ytorna. Badrummen är helkaklade och klinkrade, de är utrustade med blandare från Tapwell.

Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme. Pumpen producerar dessutom varmvatten energieffektivt.
Boytan är hela 170 kvm plus en hel del biyta i form av utrymme under snedtak på övervåningen.

Utvändigt är fasaden klädd med mörklaserad huggen träpanel och timmerknutar.

Längst in på Propusvägen finns anslutningsspår som tar dig till och från Solbacken till skidbacken med alpinskidor på förtterna. Här ansluter du även till Storhognas berömda längdspårsystem. Skoterled finns också det inom närs räckhåll.

Bostaden kommer att möbleras upp och därefter fotograferas interiört. Uppdatering av annonsen kommer!

Tillträde är möjligt omgående.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Storhogna, Solbacken, Vemdalen

Propusvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.