ÖNNERED, Västra Frölunda

Akvamaringatan 3D

  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 4 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ditt drömhem med bästa solläge!

Välkommen till Akvamaringatan 3D, ditt drömhem med bästa solläge! Detta charmiga och familjära radhus erbjuder allt du kan önska dig för ett trivsamt boende. Med morgonsol på husets framsida och eftermiddag-kvällssol på den mysiga altanen och ut mot trädgården blir detta den perfekta platsen att njuta av sommarens varma dagar tillsammans med vänner och familj.

Det rymliga och sociala entréplanet har en välkomnande hall med gästtoalett och en separat tvättstuga. Det hemtrevliga köket öppnar upp sig mot vardagsrummet, som förlängs av en generös altan med plats för både loungegrupp och matbord. Den öppna planlösningen gör detta till en naturlig samlingsplats för hela familjen. På framsidan finns även ett extra förråd för praktisk förvaring.

På övre plan hittar du två generöst tilltagna sovrum och ett badrum. Här finns också en klädkammare som tar hand om all förvaring. I dagsläget finns det två sovrum och en gemensam sällskapsyta, men det är enkelt att sätta upp en vägg igen för att skapa fler sovrum efter familjens behov.

Huset är i fint och välhållet skick där löpande renoveringar har genomförts, vilket gör att du kan flytta in och njuta direkt. Den mysiga och skyddade trädgården blir en naturlig förlängning av boendet, perfekt för avkoppling och lek.

Välkommen till Akvamaringatan 3D, ett hem där varje dag känns som en sommardag!

Att bo på Akvamaringatan:

På Akvamaringatan får du det bästa av två världar, närheten till både stad och natur. Här bor du med gång- och cykelavstånd till härliga salta havsbad, vilket gör varje dag till en möjlighet för strandliv och bad. Skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd, vilket underlättar vardagen för barnfamiljer.

Området är välförsett med kommunikationer, vilket gör att du snabbt och enkelt tar dig till Frölunda Torgs utmärkta serviceutbud samt shopping och nöjen i centrala Göteborg. Akvamaringatan ligger i ett vackert och barnvänligt område, som är både grönskande och bilfritt, vilket skapar en trygg och säker miljö för barn att växa upp i.

Detta är ett område där gemenskapen bland grannarna är stark, vilket ger en trevlig och välkomnande atmosfär. Den högt belägna grönskande oasen erbjuder vackra promenadstigar, motionsspår, utegym och flera lekplatser, perfekt för både avkoppling och aktivitet. För den naturälskande finns gott om fina promenadstigar och motionsspår att utforska.

Akvamaringatan är helt enkelt ett underbart område för både stora och små, där ni kan njuta av en aktiv och trivsam vardag med närhet till allt ni behöver.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

ÖNNERED, Västra Frölunda

Akvamaringatan 3D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.