Näset, Västra Frölunda

Borghamnsgatan 18

REDO™
  • 4 rum
  • 97 + 36 kvm
  • Villa

Enastående villa med havsutsikt och unik tomt!

Snart till salu - Kontakta mäklare Ingrid Dahlsjö på 073 516 12 06 för mer information!

Varmt välkommen till idylliska Borghamnsgatan 18! Denna villa har en fantastisk utsikt mot vattnet, där du kan njuta av havets skiftningar året om. I ett unikt och havsnära läge bor du precis intill skogen vilket ger denna fastighet ett privat läge nära naturen!
Trädgården är en oas i sig, med vackra planteringar och grönska som ger en underbar inramning till huset.

Detta hem är i utmärkt skick, där mycket underhåll har genomförts för att säkerställa högsta kvalitet och komfort. Här har fasaden bytts ut, taket förnyats och solceller installerats för att göra boendet så energieffektivt som möjligt. Ett rymligt garage finns också tillgängligt. På entréplan möts du av ett vackert uterum med panoramautsikt över vattnet och trädgården, ett rymligt och socialt vardagsrum, samt ett ljust och praktiskt kök som är utformat för att underlätta vardagen. Här finns även en gästtoalett för extra bekvämlighet. Ovanvåningen rymmer tre välplanerade sovrum samt ett större badrum, perfekt för familjens behov.

Detta hus på Borghamnsgatan 18 kombinerar stil, funktion och enastående omgivningar- ett hem att trivas i under många år framöver!

Näset är en cirka tre kilometer lång och två kilometer bred halvö i Göteborgs västra delar, med fina badplatser och vacker natur, blir detta en alldeles egen idyll! För den som är båtintresserad finns bland annat Björla Marina/Näsets Båtvarv, en stor hamn med många båtplatser. Härifrån tar man sig enkelt ut till Göteborgs skärgård med sin båt.
Ett av Näsets attribut är Smithska Udden, eller "Smitten" som det ofta kallas i vardagsspråk. Detta är ett flera hektar stor badplats med bryggor, klippor och promenadstigar. Kvällstid under sommarmånaderna samlas man gärna här för att grilla och se på solnedgången!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Näset, Västra Frölunda

Borghamnsgatan 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.