Långedrag, Västra Frölunda

Patrullgatan 24

Såld
  • 6 rum
  • 98 + 98 kvm
  • Villa

CHARMIGT HUS med ett högt läge i attraktiva Långedrag. Härlig uppvuxen och välskött trädgård med ett toppenläge kanske ett av de finaste tomterna i området. Underbart uterum som ni kan njuta av under hela året med en altan utanför och fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Rymligt hus med en totalyta på 195 kvm med en entrévåning med stort allrum, kök, två sovrum, badrum och gästtoalett. Nedervåning med två ytterligare rum som lätt kan bli tre rum, ett mindre allrum, tvättstuga och hobbyrum samt förråd. Gott om parkeringsmöjligheter med plats för fyra bilar. Tillfälle att skapa en alldeles egen liten oas! Bekvämt boende med Långedragskolan alldeles på andra sidan gatan, förskolor på kort promenadavstånd. 10 minuters promenad till både spårvagn, buss och Käringbergets lilla centrum med mataffär, café, frisör och apotek.

I Långedrag är det lätt att trivas och läget är fenomenalt - här bor du havsnära men ändå nära till stadens puls. Affär nära och fina havsbad samt båthamn på promenadavstånd.
I området finns mysiga restauranger såsom Långedrags värdshus och Seglarkrogen där ni kan avnjuta en underbar middag i läcker skärgårdsmiljö.
Promenera ut till Skärgårdsbåtarna vid Saltholmen och ta en av båtarna ut till vår underbara skärgård. Vackra promenadstråk och bra kommunikationer - perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Mer om mäklarna