Långedrag/Hagen, Västra Frölunda

Hagens stationsväg 13

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

ATTRAKTIVT HUS med ett högt läge i populära Hagen med en härlig uppvuxen trädgård och mycket tilltalande utsikts över området. Trevlig planlösning med en entrévåning med stort allrum, kök, två sovrum och en gästtoalett. En övervåning mede tre sovrum, ett allrum och ett badrum. Tillfälle att skapa en alldeles egen liten oas!

Bekvämt boende med spårvagn, förskolor och flera skolor på kort promenadavstånd. Nära större matbutik och till Käringbergets lilla centrum med mataffär, café, frisör och apotek på promenadavstånd. Du når även tångudden med båthamn och trevliga klippor på en kort promenad.

Området är omgiven av grönska och har nära till vattnet. De boende har tillgång till promenadstråk längs kusten, småbåtshamnar, och flera badplatser.
I Långedrag-Hagen är det lätt att trivas och läget är fenomenalt - här bor du havsnära men ändå nära till stadens puls. Affär nära och fina havsbad samt båthamn på promenadavstånd.

I området finns mysiga restauranger såsom Långedrags värdshus och Seglarkrogen där ni kan avnjuta en underbar middag i läcker skärgårdsmiljö.
Promenera ut till Skärgårdsbåtarna vid Saltholmen och ta en av båtarna ut till vår underbara skärgård. Vackra promenadstråk och bra kommunikationer - perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Välkommen att boka för visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Långedrag/Hagen, Västra Frölunda

Hagens stationsväg 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.