Grimmered, Västra Frölunda

Grimmeredsvägen 91

Såld
  • 5 rum
  • 108,1 + 49,2 kvm
  • Villa

Charmigt hus med fantastiskt trädgård i toppenläge!

Snart till salu!

Välkommen till denna charmiga och välbevarade familjevilla på Grimmeredsvägen 91! Här möts du av en vacker trädgårdsoas med grönskande rabatter och blomsterprakt, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. Villan är generöst fördelad med en totalyta om cirka 157kvm och en välplanerad layout som erbjuder gott om utrymme för familjelivet.

På övre plan välkomnar tre välarrangerade sovrum, perfekta att anpassa efter behov, samt ett badrum med badkar som erbjuder komfort för hela familjen. Entréplanet bjuder på social planlösning med ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns också en trevlig matsal och ett praktiskt kök med gott om förvaringsmöjligheter. Från köket nås en mysig uteplats som ligger i skyddat läge. En praktisk WC på entréplanet ökar bekvämligheten.

Källarvåningen erbjuder stora ytor inklusive tvättstuga, allrum och flera förvaringsutrymmen, vilket gör att huset både är välorganiserat och funktionellt för alla familjens behov. Flertalet större renoveringar har genomförts under de senaste åren, vilket underlättar för nästkommande ägare. Därutöver erbjuds även två bilplatser på framsidan som förenklar vardagen!

Här erbjuds ett bekvämt boende med närhet till skolor, förskolor, bussförbindelser och mataffärer. Det är lätt att trivas i Grimmered med dess fenomenala läge; här bor du i ett charmigt villaområde samtidigt som du har närhet till stadens puls. Området präglas av vackra promenadstråk och utmärkta kommunikationer, vilket gör det perfekt för den som ställer höga krav på sitt boende.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna