Tillberga, Västerås

Gullbovägen 1

Såld
  • 7 rum
  • 118 + 181 kvm
  • Villa

Enastående villa med poolområde och soligt läge i charmiga Tillberga!

Välkommen till Gullbovägen 1, en unik möjlighet att förvärva en imponerande villa i populära Tillberga.
Detta generösa hus från 1971 erbjuder totalt 299 kvm yta (118 kvm boarea och 181 kvm biarea) fördelat över två välplanerade plan och ett rymligt garage.

När du kliver in möts du direkt av ett stilrent och välutrustat kök med köksö, perfekt för social matlagning. Köket är luftigt och har en naturlig matplats som sedan flödar in i det rymliga vardagsrummet ? en planlösning som skapar både en inbjudande och öppen atmosfär. Här finns tre rymliga sovrum, ett generöst badrum och en praktisk gästtoalett. Husets tvättstuga är en dröm i sig med ett eget spabad och gott om förvaring.

Utanför väntar en lummig trädgård med tomt om 1007 kvm, som erbjuder fullständig avskildhet i ett soligt söderläge. Den lekvänliga gräsmattan bjuder in till spring och lek, medan den härliga uteplatsen är som gjord för mysiga grillkvällar och socialt umgänge med vänner och familj. Den absoluta höjdpunkten - Ett imponerande poolområde med altandäck som skapar en riktig oas, perfekt för avkoppling och svalkande dopp under varma sommardagar.

Läget är optimalt, med närhet till både affärer, skolor och smidiga kommunikationer. Med bil tar du dig snabbt till centrala Västerås på endast 15 minuter. Här får du det bästa av två världar - lugnet på landet med stadens bekvämligheter inom räckhåll.

Drömmen om ett bekvämt liv med pool och privat trädgård väntar på dig här på Gullbovägen 1. Missa inte denna fantastiska möjlighet!
Fastigheten säljs förbesiktigad.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna