Tillberga, Västerås

Hälltorpsvägen 1

Såld
  • 5 rum
  • 120 + 72 kvm
  • Villa

Charmig och renoverad villa i Tillberga - En fantastisk familjeoas!

KOMMER SNART - BESIKTIGAD - Välkommen till denna charmiga villa i hjärtat av familjevänliga Tillberga, en fantastisk oas för den som söker ett hem med både karaktär och moderna bekvämligheter där många stora renoveringar har gjorts. Med sina 120 kvm boyta och en rymlig källare på 72 kvm, erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen.

Villan ståtar med en stor tomt där du hittar en trallad altan med pooldäck och en inbyggd pool, perfekt för avkopplande sommardagar. Här kan du njuta av sol från morgon till kväll, vilket gör det till en idealisk plats för både lata eftermiddagar och sociala kvällar. Ett nytt tak från 2023 med hela 30 solpaneler och bergvärme gör huset energieffektivt och ekonomiskt att bo i. En kamin från 2022 och luftvärmepump på två plan, installerad samma år, garanterar en behaglig inomhustemperatur året runt. Löpande underhåll gör att villan är väl omhändertagen. Husets hjärta är det stora och sociala köket med öppen planlösning mot matsalsrummet, perfekt för både vardagsmiddagar och större sammankomster. På övre plan finns tre möjliga sovrum som erbjuder flexibilitet för familjens behov. Ett renoverat badrum på övervåningen samt två separata WC, en på entréplan och en i källaren, säkerställer att morgonrusningen går smidigt. Den renoverade källaren rymmer b.l.a ett sovrum och en stor, fräsch och renoverad tvättstuga som underlättar vardagens sysslor. För de som älskar att njuta av utomhusmiljön året runt finns ett inglasat uterum, perfekt för alla årstider. Centraldamsugare finns.

Läget i Tillberga är oslagbart med närhet till busshållplats, simhall, sporthall samt skola och förskola. Det här är ett hem som erbjuder en livsstil fylld av komfort, bekvämlighet och glädje.

Mer om mäklarna