Skiljebo, Västerås

Parkvägen 16

  • 5 rum
  • 136 + 77 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 295 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmigt och barnvänligt hus i populärt område

Välkommen till detta trivsamma och välhållna tegelhus beläget i ett lugnt och populärt område med närhet till både skolor och förskolor. Här bor ni i en och barnvänlig miljö, med en rymlig tomt som erbjuder stora lekytor för barnen. Den generösa gräsmattan bjuder in till lek och spel.

Tomten är omgiven av en lummig grönska vilket skapar en härlig känsla av avskildhet och lugn.

Detta vackra hus om ca 135 kvm boarea erbjuder fyra rymliga sovrum, perfekt för familjen som behöver utrymme och funktionalitet. Hemmets hjärta är det stora, inglasade uterummet på ca 20 kvm, där man kan njuta av härliga middagar och umgänge året runt. I direkt anslutning finns ett trädäck som skapar en naturlig förlängning av både vardagsrummet och trädgården, idealiskt för sommarens grillkvällar och avslappnade

Huset är mycket välskött och byggt i underhållsfritt tegel, vilket gör boendet enkelt och bekymmersfritt. Den utbyggda entrén har gott om förvaring och ger ett varmt välkomnande till dig och dina gäster. Med dess genomgående fina skick är huset redo att flytta in i utan några större renoveringsbehov, vilket gör det till ett praktiskt och bekvämt val för den moderna familjen.

I närheten finner ni fina grönområden, lekplatser och bra kommunikationer som gör vardagen smidiga. Samtidigt har ni kort avstånd till service och butiker, vilket gör att ni har allt ni behöver inom räckhåll.

Detta är ett hem att trivas i och ett hem redo för en ny familj att skapa oförglömliga minnen.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning - anmälan görs på hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skiljebo, Västerås

Parkvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.