Lustigkulla, Västerås

Perlebogatan 2

REDO™
  • 5 rum
  • 162 + 60 kvm
  • Villa

Ett Drömhem som Överträffar Dina Förväntningar

Drömmer du om ett hem som kombinerar charm och modernitet, beläget i ett centralt men lugnt område? Då är Perlebogatan 2 adressen för dig!

Ett Hus Med Karaktär och Stil
Detta fantastiskt charmiga hus fångar omedelbart din uppmärksamhet med sin eleganta putsade fasad och de karaktäristiskt välvda sluten på fasaden, som ger byggnaden en unik och inbjudande känsla. Hela bostadshuset har nyligen genomgått en omfattande renovering, vilket innebär att du kan flytta in och njuta av ett fräscht, modernt hem utan att behöva lyfta ett finger.

Moderna Bekvämligheter och Fantastisk Utsikt
Hjärtat i hemmet är det moderna köket, fullt utrustat med stilrena detaljer som gör matlagningen till ett nöje. De nyrenoverade badrummen är ljusa och fräscha, och de stora fönstren i huset släpper in rikligt med ljus och bjuder på en fantastisk utsikt över omgivningarna. Här finns också gott om förvaring för att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Utöver detta är alla större renoveringar på huset utförda såsom tak, fasad, stammar (el, värme vatten) etc.

Extra Utrymme och Möjligheter
På fastigheten finns ett stort garage med tillhörande förråd ? perfekt för förvaring av allt från verktyg till sportutrustning. Ovanpå garaget ligger ett charmigt gästhus på cirka 42kvm, som idag hyrs ut och ger en extra inkomst. Gästhuset kan också användas som kontor, studio eller för långväga besökare.

En Oas av Avkoppling och Njutning
Uteplatsen är en oas av avkoppling, med en exklusiv infinitypool som bjuder på svalkande dopp och en fantastisk utsikt. Tomten är insynsskyddad och erbjuder flera uteplatser där du kan njuta av solen, grilla eller umgås med familj och vänner. Här bor du med en skogsdunge som granne, vilket skapar en harmonisk och naturnära atmosfär, samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll tack vare det centrala läget.

Perlebogatan 2 är mer än bara en bostad ? det är ett hem där varje detalj är genomtänkt för att erbjuda dig och din familj det bästa möjliga livet. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hus till ditt eget. Kontakta oss idag för att boka en visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lustigkulla, Västerås

Perlebogatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.