Eriksborg, Västerås

Statyvägen 20

Såld
  • 5 rum
  • 134 + 43 kvm
  • Villa

Hörnläge med stora social ytor!

Upptäck det perfekta hemmet för barnfamiljen! Belägen i ett populärt område nära Erikslunds handelsområde, erbjuder denna välplanerade villa en fantastisk kombination av bekvämlighet och livsstil. Med ett hörnläge och en genomtänkt planlösning är detta hem idealiskt för den som söker ett praktiskt och funktionellt boende.

Tomten är omsorgsfullt utformad med grönska och en lugnande fiskdamm, perfekt för avkoppling. Boendet sträcker sig över 134 kvadratmeter, med ett generöst garage och förråd för extra förvaring.

Inne i huset välkomnas du av smarta och öppna ytor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Med 3-4 mysiga sovrum finns gott om plats för familjen att trivas. Det välutrustade köket med matplats är perfekt för måltider och umgänge, med en bekväm utgång till det inglasade uterummet där du kan njuta av naturen året runt.

Här finns även två rymliga badrum och en praktisk tvättstuga för extra bekvämlighet. I det omgivande området finns ett brett utbud av lekplatser och skolor, perfekt för barnen att utforska och lära sig. Med närhet till Erikslunds handelsområde är bekvämligheten aldrig långt borta.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna