Enhagen, Västerås

Blodriskevägen 4

REDO™
  • 4 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Imponerande takhöjd, kamin och charm i hjärtat av Enhagen!

Välkommen till Blodriskevägen 4 - en smakfullt utformad villa från 2009, som med en stilren utbyggnad 2022 nu kombinerar charm med modern arkitektur på ett sofistikerat sätt. Belägen i det mycket populära och natursköna området Enhagen, omfamnas denna bostad av lummig grönska och närheten till Mälarens glittrande vatten samt Västerås stadskärna.

Villan bjuder på imponerande 5,6 meter i takhöjd, vilket tillsammans med den centralt placerade kaminen skapar en känsla av rymd, ljus och hemtrevnad. Det eleganta loftet erbjuder en flexibel yta som smidigt kan användas som ett sovrum, kontor eller en mysig läshörna, allt efter behov och livsstil. Under loftet finner du dessutom två sovrum, perfekta för barn, gäster eller som arbetsrum, vilket ytterligare bidrar till bostadens mångsidighet.

Köket är rymligt och stilrent, med gott om plats för en stor matplats - perfekt för familjemiddagar eller sociala tillställningar. För den som önskar kan köket enkelt förses med en köksö, vilket skulle skapa ytterligare utrymme för matlagning och samvaro. Här möts design och funktion på ett optimalt sätt för den moderna familjen.

Badrummet är inrett med våtrumsmatta och väggar klädda i klinker, vilket ger ett stilrent och lättskött uttryck. En genomtänkt kombination av material och färger ger rummet en fräsch och modern känsla. För extra bekvämlighet finns dessutom förberett för tvättmaskin, vilket erbjuder praktiska lösningar för det dagliga livet.

Utemiljön är en grönskande oas, perfekt för avkoppling och umgänge. Den lummiga tomten rymmer dessutom en bastu - den perfekta platsen att koppla av efter en lång dag. Enhagens natursköna omgivningar tillsammans med närheten till Västerås stad och Mälarens strandlinje gör denna bostad till ett unikt tillfälle för den som vill förena naturens lugn med stadens bekvämligheter.

Här erbjuds en lyxig livsstil i ett eftertraktat område - ett boende där du kan sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Enhagen, Västerås

Blodriskevägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.