Brandthovda, Västerås

Solhjulsgatan 8

Såld
  • 6 rum
  • 92 + 92 kvm
  • Villa

Fantastiskt läge i väster och genomgående gott skick!

Välkommen till detta fantastiska hem på eftertraktade Solhjulsgatan 8, Branthovda.
Detta enplanshus med källare erbjuder en generös boendeyta på 184 kvm (92+92 kvm) och är perfekt för dig som vill ha ett inflyttningsklart hem med många fina detaljer.

Entréplanet bjuder på ett smakfullt renoverat kök från 2014, tre rymliga sovrum, ett stilrent nyrenoverat badrum samt ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till ett underbart inglasat uterum.
Härifrån har du direkt access till den insynsskyddade och lättskötta tomten på 887 kvm, belägen i soligt västerläge - en perfekt plats för lata sommardagar och härliga kvällar.

Källarplanet är helrenoverat och erbjuder ytterligare ett sovrum, ett stort allrum/gillestuga samt rikligt med förvaringsutrymmen. Dessutom finns en fräsch och rymlig tvättstuga som underlättar vardagslivet.

Utöver detta finns ett fristående garage samt plats för flera bilar på uppfarten. Taket är bytt 2014, Dränerat 2020 och alla fönster bytta 2021 - så här är det bara att flytta in och börja njuta av livet i ditt nya hem.

Branthovda är ett trivsamt område med närhet till skolor, förskolor, Hälla shoppingcentrum samt fina grönområden och fotbollsplaner. Ett perfekt läge för dig som söker en kombination av lugn och närhet till allt du kan tänkas behöva.

Välkommen hem - här är det bara att flytta in!

Mer om mäklarna