Barkarö, Västerås

Barkarö Steneborg 4

  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Lantlig dröm nära city - energisnålt hus med stora sociala ytor och spabad!

Stilren och modern villa med lantligt läge, 15 min från city. Huset har stora fönster, generösa sällskapsytor, fyra sovrum, soldäck, spabad och varmgarage. Tomten gränsar till ett skogsområde för en rofylld atmosfär.

Välkommen till denna fantastiska bostad med ett fritt och lantligt läge, endast 15 min med bil från Västerås city. Huset är både stilrent och modernt, med en välgenomtänkt planlösning och stora fönster som ger ett ljust och rymligt intryck. Från vardagsrummet leder ett stort skjutdörrsparti ut till altanen, som delvis är under tak

Huset är energisnålt med ett effektivt bergvärmehål och FTX-system gör att energiförbrukningen endast ligger på 59 kWh/kvm/år och bostaden har energiklass B. Huset är även utrustad med vattenburen golvvärme i hela huset, vilket ytterligare bidrar till både energieffektivitet och komfort. Här finns generösa sällskapsytor samt fyra sovrum, varav ett används som walk-in closet.

Den välskötta tomten erbjuder gott om plats för både lek och avkoppling, med soldäck och ett spabad. Dessutom finns ett varmgarage. Tomten gränsar till ett skogsområde, vilket skapar en fridfull och lantlig atmosfär.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning - anmälan görs på hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Barkarö, Västerås

Barkarö Steneborg 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 995 000 kr
  • 4 995 000 kr Budgivare 1 2024-10-07 13:26