Västerås

Liegatan 86

REDO™
  • 113 kvm
  • Parhus

Parhus i bra skick!

Välkommen till Liegatan 86 och ert framtida hem!

Detta är ett fantastiskt parhus i genomgående gott skick som erbjuder det bästa för hela familjen! Här finns tre rymliga sovrum och två stilrena badrum som skapar en perfekt balans mellan funktionalitet och komfort.
Det stora, välutrustade köket är i utmärkt skick och erbjuder generösa ytor för både matlagning och samvaro. Vardagsrummet imponerar med sin rymlighet och flexibla möbleringsmöjligheter, där du enkelt får plats med både en mysig soffgrupp och en matplats. Härifrån når du den underbara trädgården som är en riktig oas - perfekt för avkoppling och umgänge.
Med två trädäckade altaner, varav en under tak, samt ett stilfullt utekök, finns det alla förutsättningar för härliga stunder utomhus. Trädgården är vänd mot väster, vilket ger sol från förmiddag till kväll - perfekt för sommarens alla aktiviteter!

Utöver detta har parhuset en egen parkeringsplats med installerad laddstation, och dessutom ingår ett garage i länga, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. En extra bonus är den nyligen renoverade tvättstugan på övervåningen, som tidigare varit ett förråd - en smart lösning som gör tvättdagen smidigare och placerar tvättmöjligheterna nära sovrummen.

Här är det bara att flytta in och börja njuta av ett bekvämt och trivsamt boende. Missa inte chansen att förvärva detta fina parhus!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västerås

Liegatan 86

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.