Västerås

Budkavlevägen 7

REDO™
  • 147 + 40 kvm
  • Villa

Drömboende på Guldkullen - Ett enastående familjehus med lummig trädgård och lugnt läge

Välkommen till Budkavlevägen 7, ett sällsynt tillfälle att förvärva en charmig och väl omhändertagen villa på en avskild återvändsgata på populära Guldkullen. Här erbjuds ett perfekt hem för barnfamiljen som söker ett tryggt och rofyllt boende.

Detta stilfulla hus har endast haft en ägare och är genomgående i mycket gott skick. På entréplanet möts du av ett stort och smakfullt renoverat kök, med direkt utgång till trädgården - en dröm för alla matälskare och trädgårdsentusiaster.
Vidare finns ett helkaklat badrum i modern design samt generösa sällskapsytor, med både separat matsal och ett stort vardagsrum i fil. Här skapar en stämningsfull kamin både värme och en inbjudande atmosfär för långa, mysiga kvällar.
Entréplanet rymmer även en praktisk groventré och tvättstuga, funktionellt och smidigt för vardagens alla bestyr.

På övre plan finns ett allrum, tre rymliga sovrum och ett stort badrum med god potential att anpassa efter egen smak och behov.
Härifrån når du också husets mysiga balkong där morgonkaffet kan avnjutas med härlig utsikt.

Trädgården är en oas i sig, välskött och grönskande med flera uteplatser i olika väderstreck - perfekt för att följa solen från morgon till kväll. Här finns även ett charmigt växthus där du kan odla egna grönsaker och blommor, eller bara njuta av en stunds avkoppling.
Till huset hör även ett rymligt garage.

Boendet ligger i ett av Västerås mest eftertraktade områden, med närhet till flera populära förskolor och skolor. Det lugna, barnvänliga läget i kombination med husets fantastiska skick och den prunkande trädgården gör detta till ett hem att trivas i länge.

Välkommen hem - detta är en chans du inte vill missa!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västerås

Budkavlevägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.