Vänge, Vänge

Kil 37

REDO™
  • 6 rum
  • 144 + 60 kvm
  • Villa

Mycket fin villa med garage strax utanför Vänge

Välkommen till Kil 37, en rymlig och välplanerad 1,5-plans villa i natursköna omgivningar som erbjuder allt för den moderna familjen! Med fyra sovrum och två badrum fördelade på två plan är detta hemmet där alla får plats. På entréplanet möts du av stora sociala ytor där kök och vardagsrum skapar gott om utrymme för matlagning och umgänge. I vardagsrummet finns en braskamin och utgång till altanen samt från köket tar man sig till den rymliga tvättstugan med groventré. På övre plan finner ni även ett allrum, idealiskt för avslappnade kvällar eller som extra lekyta för barnen och här finns även ett förråd. Huset är genomgående i fint skick och har efterhållits väl såväl invändigt som utvändigt. Helt enkelt en bostad att stortrivas i - välkommen hem.

Utanför huset bjuder den stora, välplanerade tomten på generösa altanytor med en pergola, en prydlig gräsmatta, perfekt för lek, avkoppling eller trädgårdsprojekt. Trädgården ramas in av vackra häckar och staket som skapar en privat och inbjudande atmosfär. Garaget är väl tilltaget med sina 60 kvm och det finns även en friggebod på tomten.

Det trevliga och familjevänliga samhället Vänge ligger ca en mil från Uppsala och bussförbindelser finns för den som färdas kollektivt. Endast 10 minuter bort finns Stenhagen centrum som har utvecklats till en stor handelsplats med flertal butiker, ICA, Willys, Systembolag, Apotek, Vårdcentral, Bibliotek och övrig service. Samhället ligger vackert till vid Hågaån med nära till natur, upplyst motionsspår och populariteten som den medeltida radbyn Ekeby med stort kulturhistoriskt intresse. I Vänge finns även skola (1-6), två förskolor, närhet till flera stall med ridhus, idrottsföreningen Hagunda IF som erbjuder flera aktiviteter och sporter för barn och unga, såsom innebandy, friidrott, skidor mm. Här ute har man även goda kommunikationer med buss och det finns även en cykelväg hela vägen in till Uppsala! Det finns också framtida planer på ett eventuellt tågstopp i Vänge vilket skulle öka närheten till Uppsala ytterligare och komplettera bussförbindelserna varje halvtimme.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Vänge, Vänge

Kil 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.