Nälsta, Vällingby

Västergöksvägen 71

  • 5 rum
  • 120 + 7 kvm
  • Radhus
Utgångspris 5 395 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Lättälskat arkitektritat radhus i rätt solläge!

Välkommen till Västergöksvägen 71, i hjärtat av Nälstas populära radhus- och villakvarter.

DET UNDERBARA ENTRÉPLANET. På entréplanet finns det praktiska köket som inspirerar till gemensam matlagning, middagsbjudningar och mysiga mingelkalas. I den generösa matplatsdelen finns utgång till trädgårdens väl tilltagna trädäck. På planet finns även ett sovrum, wc med dusch och tvättstugan.

EN TRAPPA UPP. På övre våningsplan finns ett fantastiskt vardagsrum med hel fönstervägg och bostadens eldstad, ytterligare två fina sovrum och ett helkaklat badrum med det efterlängtade badkaret. Om familjens behov kräver så kan det rymliga vardagsrummet delas av till ytterligare ett sovrum.

OM STOCKHOLM MORGONGÅVAN 3:
- En underbar bostad i populär radhuslänga med barnvänligt läge i privat gränd, granne med populär lekplats och stora gräsytor som gärna används för bollspel och lek!
- Radhuslängorna ritades av arkitekterna Uno Asplund och Lars Almgren som hade stort engagemang för detaljer, där fasadernas vackra tegel och fjällpanel återkommer som detaljer i den invändiga miljön
- På den friköpta tomten om 198 kvm skiner solen från tidig morgon till sen kväll. Soldyrkaren börjar dagen med frukost på den mysiga entrésidan, här skiner solen till lunchtid.
- På kökssidans skyddade trädäck omgiven av lummig grönska och på tomtens plana gräsytor njuter man av solens värmande strålar till sena kvällen.
- Buskage likt gröna väggar och häckar ger den välplanerade och lättskötta trädgården en skyddad och underbar utomhusmiljö under sommarmånaderna.
- På trädgårdssidan kan saftiga gröna äpplen, röda vinbär och björnbär plockas.
- På entrésidan är vacker stenlagd/grusad gång anlagd under pergolan. Här finns även rabatter med bland annat lavendel.
- Ett trädgårdsförråd finns innanför grinden på entrésidan. I förrådet ryms det allra mesta som barnfamiljen behöver förvara.
- I garaget finns plats för en bil samt förvaring. Belysning finns. År 2023 förbereddes för installation av laddstolpe för laddningsbar bil. Utanför garaget finns yta för parkering av ytterligare en bil.

ÖVRIGT:
Goda förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober, klädkammare, tvättstuga, förråd och garage.

ÖPPEN FIBER:
Fiber finns. Nuvarande ägare betalar 216 kr/år för fibern.

LARM:
Larm finns installerat via Sector Alarm.

FÖR RADHUSLÄNGORNAS GEMENSAMMA ANSVAR AVSÄTTER MAN 1.500 KRONOR PER ÅR/HUSHÅLL:
- I samfällighetsavgiften om 1.500 kr/år ingår årskostnaden för sophämtning, det avsätts även pengar för skötsel och underhåll.
- Radhuslängorna på Västergöksvägens lilla återvändsgränd har gemensamt ansvar för grändens skötsel och för de tillhörande garagelängornas skötsel.
- Till varje bostad tillhör ett garage, med plats att parkera framför garaget.

LITE OM NÄROMRÅDET/SKOLOR:
- I närområdet finns gott om lekplatser för de mindre barnen. Där gränden övergår i generösa gräsytor ligger en populär liten lekplats som är en självklar samlingsplats för barnen i grannhusen, på kort promenadavstånd ligger även populära Starboparken, ett självklart val för leksugna barn i alla åldrar.
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta under 2013. Parkourbanan, som ligger på promenadavstånd, har snabbt blivit mycket populär.
- Just i närheten finns stora gräsplaner samt fotbollsplan, härliga ytor för mindre och större barn med spring i benen.
- Sommartid är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål, gångpromenad ca 5 minuter.
- På kort promenadavstånd ligger även Gläntans IP.
- Förskola finns ett flertal i närområdet.
- I Vinstaskolan, Nälstaskolan och Solhemsskolan går barnen från 6-årsverksamheten till och med årskurs 6, därefter fortsätter man i Vinstagårdsskolan, Spånga Grundskola eller Vällingbyskolan från årskurs 7 till och med årskurs 9.
- Kunskapsskolan, med årskurs från 6-9, ligger i Solhem.
- I Vällingby Centrum finns det mesta att önska i form av butiksutbud, restauranger, torgförsäljning sommartid, konditori och biosalonger.
- På Spånga Torg finns ett flertal matbutiker, kötthandlaren Dennis kött, puben Caledonian Inn, flera restauranger, torgets prisbelönta konditori, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid. Här finns även SkandiaMäklarnas bobutik, välkommen in på en fika och för att prata om din nuvarande bostad och nästa.

KOMMUNIKATIONER:
Buss 118 - med busshållplats på Inspektorsbacken (promenadavstånd några minuter) trafikerar sträckan: Vällingby (med T-banans gröna linje) - Hallonbergen, via Spånga Station och Rissne Centrum (med T-banans blå linje).
Buss 179 - med busshållplats på Västergöksvägen (promenadavstånd några minuter) trafikerar sträckan: Vällingby (med T-banans gröna linje) - Sollentuna Station, via Spånga Station och Kista.
Spånga Torg (restid med buss ca 7-8 minuter/promenadavstånd ca 15 min) - här finns pendeltågsstation som tar dig till Odenplan på 10 minuter/till Stockholms Central på 14 minuter samt ett flertal anslutningsbussar.
Vällingby Centrum med T-bana samt ett flertal anslutningsbussar.

Boka visning

  • VÄLKOMNA PÅ VISNING - ANMÄL ER GÄRNA VIA HEMSIDAN

  • VÄLKOMNA PÅ VISNING - ANMÄL ER GÄRNA VIA HEMSIDAN

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning Entréplan
    Planlösning Entréplan
  • Planlösning Övre Plan
    Planlösning Övre Plan

Nälsta, Vällingby

Västergöksvägen 71

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.