Kälvesta, Vällingby

Blåarvsgränd 20

Såld
  • 5 rum
  • 118 + 15 kvm
  • Radhus

Välkommen till ditt drömhem i Kälvesta! - Radhus med plats för hela familjen!

Detta fantastiska radhus på Blåarvsgränd 20 är den perfekta bostaden för barnfamiljer! Med skola på samma gata och två mataffärer, förskola och snabba busskommunikationer till både Spånga och Vällingby inom gångavstånd är läget oslagbart. Samfälligheten erbjuder dessutom två stora och bra lekplatser för områdets barn. Köket, som är modernt och kommer från IKEA, erbjuder generösa arbetsytor där du kan briljera med dina matlagningskunskaper. Vardagsrummet är bostadens hjärta och erbjuder gott om plats för din favoritsoffgrupp, tv-bänk och andra möbler. Här kan du möblera helt efter din egen smak och stil. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen, en perfekt plats för att njuta av många soliga timmar och trevliga stunder med vänner och familj.

På Blåarvsgränd 20 hittar du ett radhus med gott om plats för familjen och umgänge med vänner. Den välplacerade tomten är ett stort plus med gott om utrymme för barnens lek och spel, samt för dig med gröna fingrar att odla och skapa en härlig trädgård.

Detta radhus är en sann dröm för barnfamiljer. Med fyra sovrum, ett stort vardagsrum och gott om förvaring finns det plats för hela familjen. Den rymliga tomten och närheten till skolor, förskolor, mataffärer och busskommunikationer gör detta till ett bekvämt och trivsamt boende. Välkommen till Blåarvsgränd 20 i Kälvesta, ett hem där du och din familj kan skapa minnen för livet!

+Nära till skolor och förskola
+Modernt kök!
+Stilrent badrum helkaklat
+Tvättstuga med kompletta maskiner
+Nära till skolor och förskola
+Snabba busskommunikationer till både t-bana och pendeltåg
+Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns bifogat

Mer om mäklarna