Lärkängen, Vålberg

Dalvägen 5

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 74 + 74 kvm
  • Villa
Utgångspris 595 000 kr

Trevlig fastighet med en grönskande trädgård på omtyckta Lärkängen!

Välkommen till Dalvägen 5 och denna charmiga fastighet som har trädgården många drömmer om! Här finns det gott om plats för lek och spel. Kanske önskar du ett växthus eller att odla i eget land. Precis i tomtgränsen når du underbar natur med skogspromenader eller varför inte plocka blåbären till morgonfilen.

På omtyckta Lärkängen bor du med närheten till allt du kan komma att behöva! Inom cykelavstånd finns simhall, sporthall, ishall, affärer, lekparker och service. Busshållsplats och förskola finner du endast några hundra meter bort. På drygt 15 min tar du dig med bil till Karlstad centrum.

Bostaden erbjuder i markplan en välkomnande hall, två sovrum, duschrum, kök och ett hemtrevligt vardagsrum varifrån du når en härlig inglasad altan och vidare ut i den inbjudande och insynsskyddade trädgården.
Källaren erbjuder ett mindre inrett rum och övriga utrymmen består av två oinredda rum som bidrar till stora möjligheter för er som behöver ytterligare sovrum alt sällskapsytor eller förvaring. I källaren finner ni även en rymlig tvättstuga.

Ett ypperligt tillfälle till en fastighet där kostsamma renoveringar som takbyte, dränering, tilläggsisolering och byte av uppvärmningssystem är utfört!

Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Vi ses!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lärkängen, Vålberg

Dalvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 595 000 kr
  • 595 000 kr Budgivare 1 2024-06-29 11:37