Lövsta - Vagnhärad, Vagnhärad

Lövsta borgs gärde 3

Såld
  • 4 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Hemtrevlig enplansvilla i lantligt läge

Vi är glada att presentera denna fina enplansvilla, perfekt för dig som söker ett hem med både funktionalitet och ett lantligt läge. Beläget intill vacker natur och bara cirka 15 minuters bilfärd från den pittoreska staden Trosa. erbjuds du en idealisk kombination av avskildhet och stadens utbud.

Lövsta Borgs Gärde 3 i Vagnhärad är en välplanerad och omhändertagen enplansvilla på 146 kvm och som har allt du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende. Här möts du av stora, ljusa sällskapsytor som inbjuder till både vardagsmys och socialt umgänge. Flera rymliga sovrum och stort kök. Trädgården är väl omhändertagen med gott om plats för både lek och avkoppling. Altanen - en dröm på sommaren ? perfekt för härliga grillkvällar och avkopplande stunder i solen. Den underbara utsikten över skog och åkrar ger en oslagbar känsla av livskvalitet och ro.

För extra vardagskomfort finns ett spabad där du kan njuta av stjärnklara kvällar, samt ett härligt uterum som förlänger utomhussäsongen och skapar en plats för umgänge året runt. Dubbelgaraget är mycket uppskattat för både förvaring och extra ytor. Området erbjuder fina promenad- och cykelvägar samt möjligheter till friluftsliv året om. Kanske ett dopp i områdets kalkbrott eller en härlig tur i svampskogen. Du har nära till affärer i Vagnhärad och Trosas charmiga centrum med dess butiker, restauranger och serviceutbud.

Här bor du gott. Ta chansen att uppleva denna härliga villa på plats!
Välkommen på visning och upptäck ditt nya hem där varje dag känns som en semester.
Planerad visning i augusti.

Mer om mäklarna