Centralt, Vadstena

Villavägen 19

REDO™
  • 6 rum
  • 179 + 89 kvm
  • Villa

Välskött och trivsamt hus med ett bra läge i Vadstena

Nu har ni möjligheten att förvärva denna trevliga fastighet med ett bra läge med närhet till centrum, skolor och idrottshalls med simhall. Detta trivsamma hem väntar på nya ägare!

Välkomna till Villavägen 19! Här i pittoreska Vadstena finner ni ett mycket välskött och välplanerat hus på en lättskött tomt. Huset från 1951 har genom åren renoverats och moderniserats med bland annat bergvärme, 3-glasfönster, dränering, nytt yttertak, installation av solpaneler och nytt altandäck med utekök. Idag erbjuds ett hem i mycket gott skick med förmånliga driftskostnader. Med en total yta om 268 kvadratmeter fördelat på två våningsplan och källarplan erbjuder huset 6 rum och kök och flera sociala ytor att umgås på, perfekt för barnfamiljen. Till huset hör ett nybyggt garage med elektrisk port, elbilsladdare, vattenburen golvvärme och vatten finns indraget. Med en separat ingång till garaget finns en kontorsdel som är inredd med wc och förberett för dusch. Denna del passar utmärk att nyttja som hemmakontor eller som gästrum.

Entréplanet omfattar en rymlig hall i ljusa toner, ljust vardagsrum med fönster i olika väderstreck och en värmande braskamin. Intill vardagsrummet finner ni matplatsen och köket som flyter ihop till en öppen planlösning. Köket med vita luckor erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. I anslutning till köket finner ni ett stort inglasat uterum. Vidare på entréplanet finner ni ett rymligt sovrum och ett fräscht helkaklat badrum med både dusch och badkar.

Övervåningen erbjuder ett tv-rum, två bra sovrum med klädkammare, helkaklat duschrum samt ett stort master bedroom med walk in closet. Vid behov så finns möjlighet att bygga om övervåningen och tillföra ytterligare ett sovrum genom sammanslagning av tv-rum och walk in closet.

Källarplanet erbjuder flera praktiska rum. Här finns bland annat en stor tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Intill tvättstugan finns ett stort torkrum. Vidare finns flera förråd, ett hobbyrum samt en gillestuga. Källarplanet är renoverat med nya ytskikt och klinkergolv i samtliga rum.

Trädgården om cirka 617 kvadratmeter är lagom stor och lättskött med fina gröna ytor med buskar och staket som skärmar av mellan grannar. I trädgården finns flertalet fruktträd. Gillar ni att odla finns goda möjligheter då trädgården har ett mycket bra solläge i sydväst. Huset har flera uteplatser som följer solens rotation från tidig förmiddag och fram till kvällssolen vilket ger många härliga soltimmar på dygnet. På garageuppfarten finns p-plats för upp till 4 bilar.

På Villavägen bor ni med närhet till förskolor, skolor och lekplats. Med en kort promenad når ni centrum med kulturhistoriska byggnader, kullerstensgator, mataffärer och flera mysiga restauranger.

Vänligen kontakta mäklaren för mer info och visningar!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Vadstena

Villavägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.