Stenhagen, Uppsala

Stenhagsvägen 29

Såld
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Parhus

Välplanerat trivsamt parhus i två plan, carport, gäststuga, med en lummig och härlig uteplats

Välplanerat parhus i två plan om ca 120 kvm med carport. Trevligt vardagsrum, stor härlig uteplats om baksida med vackert fågelbad och lummig naturskog inpå knuten, trevligt kök, 4 rymliga sovrum. 2 badrum.

Välkommen till detta välplanerade och mycket trivsamma parhus i två plan fördelat på 120 kvm med carport, med två härliga uteplatser belägen på en lugn gårdsgata i en barnrik samfällighet med skogen som närmsta granne. Här möts man av en inbjudande rymlig hall, härligt kök med utgång till en stor och härlig uteplats bland grönska med fågelbad och stenläggning på mark, med gott om plats för utemöbler och gräsyta som leder till den lummiga trädgården med eftermiddags- och kvällssol med skogen inpå knuten, vardagsrum i vinkel som rymmer både soffgrupp, matsals del, tvmöbel, bokhylla och byrå. På entréplanet finns även ett kaklat badrum med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett om golv och vitmålade väggar i alla rum. Ytskikten kan behöva ses om. På övervåningen finns tre rymliga sovrum med allrum och ett kaklat badrum med fönster. Solceller finns om tak och är installerade år 2018-2019. Luftvärmepump installerad år 2024. I trädgården på baksidan av huset som är en skyddad harmonisk oas med planteringar och med en trevlig gräsmatta finns även en gäststuga med värme. I trädgården finner du även fruktträd som plommon, päronträd, äppelträd och bärbuskar. En harmonisk plats vid natur och med trädgårdens grönska med fågelkvitter och djurliv om vår och sommar är det vackra som behövs.

I den populära och expanderande stadsdelen Stenhagen finns det något för alla. Förutom ett utomordentligt friluftsliv med naturen nära finns skolor, idrottsanläggningar, mataffärer, klädaffärer, systembolag, apotek med mera. Närhet till centrum, på ca endast10 min med cykel genom Berthåga är man i centrala Uppsala. I området finns även en nyrenoverad fin lekplats.

Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Källgren vid intresse och boka in en visning!

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna