Lindbacken, Uppsala

Trollmossvägen 13

  • 6 rum
  • 189 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 995 000 kr

VÄLKOMMEN TILL DITT DRÖMHEM OCH TILL ETT HUS SOM GÖR SKILLNAD!!

***ETT FANSTISKT HUS***PÅKOSTADE MATERAILVAL***UNDERBAR POOL***EXLUSIV OCH PÅKOSTAD PERGOLA**MAGISK LYXIG LOUNGE AVDELNING***

Välkommen till detta imponerande hus om hela 189 kvm med en helt fantastisk utformning av planlösning med imponerande vy från köket och vardagsrummet över pool loungen, fina materialval och tomt som bidrar till ett hus som gör skillnad. Kärnvärden som exklusivitet, komfort, rymlighet samt ljus och rymd bidrar till ett magnifikt hem som i kombination med den exklusiva loungen med den vackra poolen samt den påkostade pergolan skapar en unik boendekvalitet. Huset som har två exklusiva badrum präglas av stora öppna härliga sociala ytor där braskamin i vardagsrummet står för mysfaktorn. Inget har lämnats åt slumpen där framsidan har utformats med en vacker påkostad stenmur. Runt hela tomten har planterats tujor som bidrar till ett privat läge med begränsad insyn.

Ett underbart hus som måste ses och upplevas på plats!

Husets planlösning på entréplan fördelar sig över ett imponerande ljust rymligt vardagsrum med braskamin som har utgång till den fantastiska poolen och loungen samt i öppen planlösning mot det pampiga Marbodals köket med rymlig matsaldel som vackert ramas in av en köksö. Vidare finns här ett exklusivt badrum, sovrum samt tvättstuga med groventré. Baksidan är som ett vackert vykort där den påkostade pergolan där taket är öppningsbart och som även har väggar som kan skjutas upp vid behov och allt styrs komfortabelt med fjärrkontroll. Hela polen med inbyggda spottar och loungen omges av ett vackert trädäck som även det har inbyggda spottar som bidrar till en underbar kvällsvy. På övre plan möts du av ett ljust rymligt allrum samt ett masterbedroom som har en magnifik walk and closet samt tre rymliga sovrum och ett exklusivt badrum.

På dem stenlagda uppfarten finns en carport som även har plats för parkering framför carporten. Förrådet ligger i anslutning till carporten. Tomten är lättskött med gräsmatta som kantas av pool och lounge som vackert omges av stenmur på framsidan samt tujor som ramar in tomten på ett grönskande och insynsskyddat läge.

På Trollmossägen 13 bor du i ett mycket bra läge i Lindbacken med nära till skolor, matbutik, gym och bussförbindelser. Lindbacken är ett mycket trivsamt och barnvänligt område med rikt serviceutbud med både restauranger, matbutik, idrottshall, flertal förskolor samt skola (F-5), många härliga lekplatser och nära till naturen. Man har promenadavstånd till Jälla med ridskola, elljusspår och uppkörda skidspår vintertid. Dessutom finns här bra kommunikationer med buss och även cykelväg in till centrum samt Gränby Centrum/Gränbystaden och påfart till E4 endast 5 minuter bort med bil.

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • ENTRÉPLAN
    ENTRÉPLAN
  • ÖVREPLAN
    ÖVREPLAN

Lindbacken, Uppsala

Trollmossvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 7 850 000 kr
  • 7 850 000 kr Budgivare 1 2024-10-21 13:08