Gamla Uppsala, Uppsala

Fylkingsvägen 20

REDO™
  • 7 rum
  • 179 + 40 kvm
  • Villa

Rymlig villa med stort garage och mycket låga driftskostnader

Välkommen till Fylkingsvägen 20, en generös tvåplansvilla med garage från 2021 på lugn gata i populära Gamla Uppsala! Denna rymliga villa erbjuder hela fem sovrum och två exklusiva badrum, vilket gör den perfekt för den stora familjen eller för dig som söker extra utrymme för gästrum och hemmakontor. Med stora, öppna sociala ytor där kök och vardagsrum flyter samman får du ett hem som är idealiskt för både vardagsliv och festliga tillställningar. På övre planet finns även ett mindre allrum vilket tillför ytterligare en social yta att röra sig på. Huset andas kvalitet och exklusiva materialval samt genomtänkta lösningar.

Huset har mycket låga driftskostnader tack vare både solceller och en pelletskamin, vilket gör det till ett mycket ekonomiskt och hållbart boende. Här finns också en praktisk tvättstuga samt ett stort, isolerat garage med automatisk port och ett tillhörande förråd. perfekt för dig som behöver extra förvaring. Garaget skulle även kunna nyttjas som uthyrningsdel eller generationsboende om så skulle önskas då det finns indraget både egen el och V/A. Utomhus väntar en finplanerad tomt med tjusiga rabatter, fina gräsytor och en stor altanyta där du kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Trädgården är väl avskild med staket mot den lugna gatan och spaljé mellan tomten mot grannhuset.

Gamla Uppsala är ett av de mest eftertraktade områdena i Uppsala, och det är inte svårt att förstå varför. Här möts historisk betydelse och modern bekvämlighet i en perfekt symbios. Med sitt rika arv som ett fornnordiskt maktcentrum och sina ikoniska kungshögar erbjuder området en unik och kulturhistorisk miljö som lockar besökare från hela världen. Trots sitt historiska djup är Gamla Uppsala också en plats för nutidens bekvämligheter. Här bor du med naturen runt knuten, med vackra vandringsleder, grönområden och närhet till Fyrisån. Samtidigt är det bara en kort cykeltur eller bussresa till centrala Uppsala, där shopping, restauranger och stadspuls väntar. För barnfamiljer är området extra attraktivt tack vare det trygga och familjevänliga läget, närhet till skolor och förskolor samt ett aktivt föreningsliv. Det är ett område som erbjuder lugn och avkoppling, samtidigt som du enkelt når stadens utbud och all service du kan behöva.

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Uppsala, Uppsala

Fylkingsvägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.