Tystberga-Bälinge, Tystberga

Stockholmsvägen 10

Såld
  • 8 rum
  • 160 + 75 kvm
  • Villa

Stort hus med renoveringsbehov!

Stort hus med renoveringsbehov. Här finns det uthyrningspotential, möjligheter att rymma den stora familjen eller verksamheten.

Här på Stockholmsvägen 10 hittar ni ett objekt som passar perfekt för den händiga som är villig att lägga kärlek i huset och är intresserad av att renovera.
Huset har stor potential med sina tre våningsplan som skulle kunna passa perfekt för den stora familjen alternativt om man vill bygga lägenheter för att hyra ut.
Massor med förvaringsutrymmen i källare, intilliggande förrådsbyggnad och den inredda vinden. Lokal i källaren kan användas som affärslokal eller för verksamhet. (Har tidigare varit affärslokal, elaffär, fiskaffär mm). Kan även byggas om till en mindre lägenhet.

På entréplan finns det ett större badrum med både dusch och badkar, torktumlar och tvättmaskin samt handfat med kommod samt fyra sovrum varav ena sovrummet har varit gammalt kök där vatten och avlopp finns framdraget.
Andra våningen har ett fullt utrustat kök med kyl och frys, spishäll, diskmaskin, ugn samt gott om utrymme för matplats. Det finns även ett sovrum samt allrum och en gäst toalett.
Vindsvåningen har två sovrum samt ett badrum som är i renoveringsbehov.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till bästa Tystberga har att erbjuda, skola, barnomsorg, affär, restaurang! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till allt. Tystberga ligger bra till med pendlingsavstånd till både Nyköping, Södertälje och Stockholm.

På entréplan finns det ett större badrum med både dusch och badkar, torktumlar och tvättmaskin samt handfat med kommod.

Mer om mäklarna