Lästringe, Tystberga

Grävlingsvägen 4

  • 2 rum
  • 28 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 295 000 kr

Charmig stuga på populära Kvegerö

Varmt välkommen till Grävlingsvägen 4 och en fin liten stuga med enskilt läge och skogen precis inpå husknuten!
Närhet till badsjö, fina promenadstråk och goda pendlingsmöjligheter gör det här till den perfekta tillflyktsorten för rekreation och avslappning.

Mysigt hus på lantligt belägen tomt omgiven av grönska! På promenadavstånd till badsjö i ett område med fina skogsområden med ljuvliga promenadstråk. På Grävlingsvägen 4 finns denna pittoreska stuga om 28kvm fördelat på storstuga/allrum/kök, sovrum och badrum. Här finns allt som behövs för ett avbrott i vardagen där ni med lätthet njuter av fina omgivningar och den avslappning som skogen ger.
Ljuvlig trädgård med plats för lek och odling, idag finns ett fint plommonträd och flera fina buskar.
Kvegerö fritidsområde är ett mycket omtyckt och trivsamt område mellan Nyköping och Södertälje. Bebyggelsen ligger i ett omväxlande naturlandskap. Inom området finns tre sjöar, där bland annat den närliggande Kvarnsjön har en mycket fin anlagt badstrand. Området utfördes från början avsett för fritidshusboende men har under senare år kommit att bebos av allt fler permanentboende. Närheten till motorvägen underlättar pendlingsmöjligheterna. Stockholm når du på ca 50 min och Nyköping på ca 20 min. Busshållplats finns ca 700 m från bostaden.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lästringe, Tystberga

Grävlingsvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.