Tyresö Strand, Tyresö

Hallonbacken 4

REDO™
  • 5 rum
  • 179 kvm
  • Villa

Unik villa med högt fritt läge

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare eller gör en intresseanmälan på vår hemsida.

Välkommen till exklusiva Hallonbacken 4 och denna moderna och arkitektritade villa belägen i ett helt unikt läge i det eftertraktade området Tyresö strand.
På denna lugna och mycket privata återvändsgata erhåller ni ett unikt boende där solen lyser från morgon till kväll samtidigt som en fantastisk havsutsikt över Erstaviken sätter guldkant på hemmet.
Villan erbjuder en tilltalande planlösning med högt i tak och ett underbart generöst kök och vardagsrum i öppen miljö med utgång till fina altaner. Hela den här delen inbjuder verkligen till social samvaro både ute som inne med familj och vänner.
På tomten finns även ett ytterligare fullt utrustat hus om ca 40 kvm, perfekt för hemmavarande barn, gäster eller för uthyrning.
Allt detta erhålls utan att för den del försumma vardagens viktiga pusselbitar som närhet till skolor, matbutik samt utmärkta kommunikationer till Stockholm city. Helt enkelt det bästa av två världar!

- Slående havsutsikt över Erstaviken
- Tilltalande planlösning med högt i tak och stora fönsterpartier
- Högt och fritt läge med fin vy inte bara över Erstaviken utan även över Tyresö Strand
- Sol från morgon till kväll
- Fullt utrustat fristående hus om ca 40 kvm
- Välskött med genomgående tidlösa och stilrena materialval.
- Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen
- Skärgårdsnära miljö med båtklubbar, strandbad och naturreservat runt hörnet.
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning.

Entréplanet erbjuder en välkomnande hall, stora sociala ytor med ett kök, matplats samt vardagsrum i en trivsam öppen planlösning där stora fönsterpartier från golv till tak skänker massiva ljusflöden såväl som rofylld utsikt över havet. I mitten av vardagsrummet finns även en stor fin öppen spis som både sprider värme och höjer mysfaktorn i hela den här delen.
På entréplan finns tre bra sovrum ett duschrum samt klädvårdsrum med utgång till baksidan.

Övervåningen fungerar som en privat del med hall med garderober. Ett stort master bedroom med bra förvaringsmöjligheter i garderober samt utgång till stor terrass/balkong med magisk utsikt.
Generöst dusch och badrum med dubbla kommoder.

Här möts drömmen om en elegant villa med utsikt över både Erstaviken och Tyresö strand endast 25 min från storstadens puls.

OMRÅDET
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat ? spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Busshållplats finns en kort promenad från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det på kort avstånd anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Välkommen Hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tyresö Strand, Tyresö

Hallonbacken 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.