Trollbäcken, Tyresö

Kärrvägen 42B

Såld
  • 4 rum
  • 100 + 3 kvm
  • Villa

Fint och välskött enplanshus med fristående garage

Varmt välkomna till detta trivsamma enplanshus i Trollbäcken!
Ett välvårdat enplanshus på plan och solig tomt. Här finns tre sovrum, stora sociala ytor, renoverat badrum samt stor, trädäckad altan med många soltimmar!
Ett härligt boende som erbjuder en hög livskvalitet både inne och ute,

- Enplanshus i gott skick
- Bra sociala ytor inne som ute
- Tre sovrum
- Garage samt extra rum i garagebyggnaden
- Helkaklat badrum
- Ventilerade golv
- Nära både Långsjön och Barnsjön
- Korta gångavstånd till lekplatser, skolor, utmärkta kommunikationer samt mataffärer och Tyresö Centrum

Huset har tre sovrum där alla sovrum är i bra storlek och där det största, ligger i en gavel och de andra två i andra gaveln. I anslutning till de två sovrummen finns en toalett.
Husets badrum är helkaklat i milda nyanser med golvvärme, wc, handfat med kommod, dusch samt handdukstork.

Vardagsrummet, matsalen och köket i en öppen miljö inbjuder till sociala tillställningar både genom sin centrala placering i huset och sin storlek. Husets hjärta!
Här finns en kamin som sprider värme och trivsel under årets kallare årstider.
Det fina köket har allt som du förväntar dig av ett modernt kök med gott om förvaringsytor samt god arbetsyta på bänkar och köksö. Förutom att köksön ger mycket förvaringsmöjligheter blir den också den perfekta samlingsplatsen och knyter ihop köket med matplats och vardagsrum.
Matplatsen med rum för många har sin naturliga plats framför de stora fönsterpartierna som levererar fin vy över tomten.
Det här rummet har utgång till den stora altanen och tomtens framsida. Här lyser solen från dag till kväll under sommarmånaderna. Första delen precis utanför vardagsrummet är under tak. Vid husets entré finns dessutom en stenlagd uteplats under tak om man söker svalka eller en lugn frukostplats.

Tomten är en lättskött, plan trädgårdstomt med gott om plats för lek. Här finns vidare fina planteringar, fruktträd och bärbuskar för den trädgårdsintresserade.
Infarten har plats för flera bilar och garaget erbjuder ytterligare en plats. I anslutning till garage finns ett allrum med egen ingång: perfekt för tonåringen med krav på avskiljdhet.

TROLLBÄCKEN
Området är mycket populärt vilket inte är förvånande då du har nära till busskommunikationer, natur, idrottsplats, Trollbäckens centrum och skolor. På gångavstånd nås förskola och Kumla skola (F-9). Trollbäckens centrum ligger också inom promenadavstånd där du har matbutiker, affärer, restauranger, caféer, bageri och gårdsbutik. Det gör även Trollbäckens IP med ishall, gräsplan och friidrottsbana samt gym och simhall. Omgivningen består av underbar natur med härliga Barnsjön, en insjö omgiven av elljusspår, stigar och vägar som förgrenas med vackra Gammelström och Alby Friluftsgård. På promenadavstånd finner du även Långsjön och Tyresö Flaten.
Tyresö är känt för att vara en naturnära kommun och området runt Skogsängsvägen gör dig inte besviken. Här finns en perfekt balans mellan närhet till lugnet, samtidigt som Stockholms puls bara är en kort bussfärd bort.

VÄLKOMMEN HEM

*Bediktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt senast fredag 9/8.

Mer om mäklarna