Trollbäcken, Tyresö

Måndalsvägen 24

  • 7 rum
  • 193 + 3 kvm
  • Villa
Utgångspris 6 750 000 kr

Charmig villa på underbar trädgårdstomt

Välkommen till Måndalsvägen 24 och denna charmiga villadröm belägen på en underbar trädgårdstomt centralt i Trollbäcken. Här ges möjlighet att flytta in med familjen i ett idylliskt boende som bjuder på lite bullerby känsla. Ett lugnt och härligt läge med närhet till det mesta som krävs för att få vardagen att fungera.
Här har ägarna varsamt renoverat och byggt till sitt 20-tals hus till ett modernt och mycket funktionellt boende och redan vid entrén till villan infinner sig en behaglig känsla som bara förstärks ju mer du ser och upplever av både hus och trädgård.

- Generös villa på totalt 196 kvm
- Både villan och trädgården ger genomgående ett mycket gott intryck.
- Tilltalande planlösning som även erbjuder olika möjligheter.
- Kök och vardagsrum i öppen trevlig miljö med braskamin i mitten
- Luftvärmepump
- Skyddad baksida i söderläge, "en egen oas" där du t.o.m kan plocka dina egna blåbär.
- I trädgården finns en gammal brunn, perfekt för bevattning av trädgården.
- Fristående garage samt en gullig lekstuga
- Energiklass C

En välkomnande entré under tak in till huset och vidare in i en rymlig hall med plats för ytterkläder, praktiskt klinker med värme innanför dörren. Till vänster finner du ett av husets 5 sovrum och vidare finns ett bra förråd/matkällare. i hallen finns även en luftvärmepump.
Till höger från hallen ligger en bastu och duschavdelning och ytterligare ett sovrum i bra storlek med en egen entré. Rymlig tvättstuga med även här en utgång mot entrén. Det här planet ger även möjlighet att dela av för uthyrning eller för den egna företagaren.
På mellanplanet ligger kök och vardagsrum i en öppen trivsam miljö med ljusinsläpp från flera håll. I vardagsrummet finns också en braskamin som sprider både värme och höjer mysfaktor. I dag är rummet uppdelat med en för soffgruppen samt en musikdel som även kan fungera som matsal. I köket finns gott om plats för både matlagning och förvaring, perfekt för hemma kocken samt en trivsam matplats. Här finns även ett bra sovrum med en klädkammare med fönster som till och med kan fungera som en liten barnkammare eller kanske ett mindre kontor.
I den övre hallen finns en gästtoalett med fönster.
På det översta planet finns ett trevligt allrum/ tv-rum. Ett master bedroom med två mindre klädkammare och en garderobsvägg med skjutdörrar samt ett mindre sovrum perfekt som barnrum.
Ett badrum med kakel och klinker(värme), handfatskommod med dubbla handfat, bad, wc och bidé.

Närområdet är gemytligt och passar sig utmärkt för både äldre som yngre. På korta avstånd finns goda kommunikationer, skolor, bad, naturområden, promenadstråk, idrottsanläggningar samt Trollbäcken Centrum med flertal affärer och restauranger.
Mycket bra kommunikationer med buss 3 minuter bort mot Trollbäcken, direktbussar till Gullmarsplan och Stockholm C femton minuters promenad bort.

Ett hem att längta hem till !

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Trollbäcken, Tyresö

Måndalsvägen 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.