Sofieberg, Tyresö

Åkervägen 20A

REDO™
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Modern och rymlig villa med välskött tomt!

Varmt välkommen till Åkervägen 20A och denna trivsamma 2-plans villa med en totalyta om 165 kvm. Villan har ett trivsamt läge i ett uppvuxet villakvarter med närhet till Fornuddsparken, sjön Drevviken (med flera bad och båtplatser), Fornuddens skola och förskola samt kommunikationer.

- Villa från 2019 i mycket bra skick
- Stora sociala ytor vilket ger suveräna möjligheter att umgås med vänner och familj.
- Solpaneler installerat 2023.
- Fyra befintliga sovrum med möjlighet till ett femte om så önskas.
- Lättskött och plan trädgårdstomt med altaner och gräsmatta som erbjuder möjlighet att följa solen under hela dagen.

När du stiger in genom entrén möts du av en luftig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Direkt intill hallen finns en praktiskt belägen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med förvaringsskåp.

Generöst vardagsrum i en öppen planlösning mot köket där ljusa nyanser och flertalet fönster skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp, TV och braskamin för mysiga kvällar. Utanför vardagsrummet ligger en trevlig uteplats, perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj.

Det intilliggande köket är välutrustat och har planerade arbetsytor och gott om förvaring. Fullskalig maskinell utrustning. En separat matplats för 6 personer gör det till en perfekt plats för gemensamma måltider.

På samma våning finns även ett väl tilltaget sovrum, med gott om plats för säng och övrig inredning samt ett badrum med dusch, wc och handfat.

En trappa upp möts du av ett allrum som leder till ytterligare tre sovrum, ett badrum och en klädkammare för maximal förvaring.

OMRÅDET
Lummigt och klassiskt villaområde med några få minuters promenad till Drevvikens vatten som förutom bad och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan (med anslutningar till Stockholm city) finns belägen en kort promenad bort.
På udden finns även Fornuddens skola (F-9), populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sofieberg, Tyresö

Åkervägen 20A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.