Lindalen, Tyresö

Tellusvägen 3

REDO™
  • 5 rum
  • 113 + 2 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 4 495 000 kr

Grymt beläget gavelkedjehus med renoveringsbehov!

Detta är en Redo bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till Tellusvägen 3 och detta trivsamma kedjehus med områdets kanske bästa läge: ett gavelläge med, för området, extrastor tomt och en attraktiv placering mot allmänning. Allt detta i omtyckta Lindalen, endast 20 minuter från centrala Stockholm.

Här finner ni tre sovrum, ett mycket rymligt allrum, generöst med förvaringsutrymmen samt två uteplatser där den ena fångar morgon- och förmiddagssol medan framsidan bjuder på sol från lunchtid till kväll. Baksidan har en trädgård som vetter mot grönområdet. Ni bor på en trevlig, näst intill bilfri och familjevänlig gata mitt i hjärtat av eftertraktade Lindalen, där barnen tryggt kan leka mellan husen eller utforska Amaryllisparken, allmänningen bakom och lekplatserna. Dessutom är det korta avstånd till skolor, förskolor, badplatser, fantastiska naturområden och Tyresö centrum, vilket ger er en boendemiljö av absolut högsta kvalitet.

- Bästa gavelläget med extrastor tomt mot allmänning
- Möjligt att modernisera precis som ni önskar
- Planlösning som medger ombyggnation till fler rum enligt önskemål
- Eget garage samt rymligt förråd
- Bra kommunikationer
- Närhet till Tyresö Centrum, skola, förskola och natur

På entréplan möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring bl.a i förråd under trappan. På det här planet finns en gästtoalett och ett badrum. Det ljusa badrummet är utrustat med duschkabin, tvättmaskin och torkskåp.
Det inbjudande allrummet har ett stort fönsterparti och direkt utgång till trädgården om du vill äta måltiden ute.
Köket har, för storleken, gott om förvaring och fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp.

Tre sovrum på entréplan varav det största rymmer en dubbelsäng samt ytterligare möblemang och har en praktisk garderobsvägg. Det andra sovrummet har egen utgång till trädgården och kan användas som kontor eller tv-rum. Det tredje sovrummet är perfekt för gäster eller som ett mysigt kontor.

En trappa upp finner du ett luftigt allrum med fönster i två väderstreck, där du har möjlighet att skapa ytterligare sovrum och/eller ett extra badrum. Bara fantasin sätter gränsen! Här finns också god förvaring i kattvindar.

Till fastigheten hör ett fristående garage med förråd, som erbjuder extra utrymme för förvaring och hobbyverksamhet.

Huset är omgivet av en lättskött, trevlig och barnvänlig trädgård med en solig placering som ger många soltimmar under de varmaste sommardagarna.

På det stora hela är detta ett utmärkt exempel på boende i en av Tyresös mest populära delar för barnfamiljer, med närhet till vardagliga bekvämligheter samt utomhus- och fritidsaktiviteter.

OMRÅDET
Detta lugna och klassiska villakvarter är mycket omtyckt vilket inte är förvånande då du har nära till alla de olika delar som vardagen kräver.
I Lindalen finns två förskolor och vidare är det närhet till skolor, goda busskommunikationer, friluftsområden, idrottsplatser, badmöjligheter och flertalet gym.
Skolor i närhet är Hanvikens skola (F-6) och i kommunen finns även friskolor som Kunskapsskolan, Montessori samt Internationella Engelska skolan.
Såväl Tyresö centrum samt Trollbäckens centrum ligger inom korta avstånd där du har tillgång till matbutiker, klädaffärer, restauranger, caféer, bageri och övrig detaljhandel.
Tyresövallen med fotboll och Medley Simhall ligger nära. Trollbäckens idrottsplats ligger på cykelavstånd med ishall, gräsplan och friidrottsbana. I Tyresö centrum på cykelavstånd finns ishall, simhall, rackethall och en 18-håls golfbana.
Vår vackra skärgårdskommun bjuder såklart på närhet till havets kustremsa med flera fina havsbad samt hållplats för skärgårdsbåt vid Trinntorps brygga.
Även anslutningar till Tyresta nationalpark samt Nackareservatet finns.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindalen, Tyresö

Tellusvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 600 000 kr