Lindalen, Tyresö

Erstaviksvägen 7B

REDO™
  • 5 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Allt på ett plan i välplanerad och mycket fin villa byggd 2020 i trevliga Lindalen!

Detta är en REDO-bostad. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och eventuell förhandsvisning!

Välkommen till Erstaviksvägen 7 B! Här ges verkligen ett tillfälle för er som söker en välplanerad, rymlig,toppfräsch villa, allt på ett plan med en modern och funktionell design. Huset, från 2020, håller en hög standard och kvalitet genomgående. Det är både platsbyggt med platsmålade snickerier samt inrett med smakfulla materialval och påkostade vitvaror. Allt det här för den sociala familjen/paret som gillar att bjuda in till middagar och umgås med familj och vänner.
Här kan du bara flytta in och bo!

- Allt på ett plan
- Kök och vardagsrum i öppen miljö
- Möjlighet till fyra sovrum
- Vattenburen golvvärme genomgående
- Trädäckad altan i sydvästläge
- Smakfulla materialval
- Korta avstånd till skolor, bussar, mataffärer och Tyresö Centrum

I denna välplanerade bostad finns ett härligt vardagsrum, matsal och kök i öppen miljö som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Själva köket, Sentens från Electrolux Home, är av klassiskt snitt och erbjuder både gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor på bänk och köksö. Perfekt för hemmakocken! Önskar man äta måltiden ute så finns stor trädäckad altan i soliga syd i anslutning alternativt i den trevliga pergolan. Tre sovrum (går att göra om till fyra om så önskas) varav ett master bedroom med egen klädkammare. Utöver detta finns två rymliga badrum och ett klädvårdsrum med groventré.

På det stora hela ett fantastiskt hus för den som uppskattar flexibilitet och stora sociala ytor, detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

OMRÅDET
Detta lugna och klassiska villakvarter är mycket omtyckt vilket inte är förvånande då du har nära till alla de olika delar som vardagen kräver.
I Lindalen finns två förskolor och vidare är det närhet till skolor, goda busskommunikationer, friluftsområden, idrottsplatser, badmöjligheter och flertalet gym.
Skolor i närhet är Hanvikens skola (F-6) och i kommunen finns även friskolor som Kunskapsskolan, Montessori samt Internationella Engelska skolan.
Såväl Tyresö centrum samt Trollbäckens centrum ligger inom korta avstånd där du har tillgång till matbutiker, klädaffärer, restauranger, caféer, bageri och övrig detaljhandel.
Tyresövallen med fotboll och Medley Simhall ligger nära. Trollbäckens idrottsplats ligger på cykelavstånd med ishall, gräsplan och friidrottsbana. I Tyresö centrum på cykelavstånd finns ishall, simhall, rackethall och en 18-håls golfbana.
Vår vackra skärgårdskommun bjuder såklart på närhet till havets kustremsa med flera fina havsbad samt hållplats för skärgårdsbåt vid Trinntorps brygga.
Även anslutningar till Tyresta nationalpark samt Nackareservatet finns.

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lindalen, Tyresö

Erstaviksvägen 7B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.