Krusboda, Tyresö

Björktickegången 29

Såld
  • 4 rum
  • 119 + 14 kvm
  • Villa

Gavelradhus med bästa läget mot allmänning och härligt skogsparti

Toppläge i barnvänliga Krusboda finner du här på Björktickegången 29 med baksidan mot allmänning.

Är ni barnfamiljen som alltid behöver hitta aktiviteter att göra efter förskolan eller den lediga helgen? Då har ni kommit rätt. Området har en egen poolanläggning som är exklusiv för de som bor i Krusboda att nyttja med två bassänger, en för de små och en för de större.
Alby finner ni med promenadavstånd där ni kan bada från sandstrand, ta härliga promenader i lummig miljö eller varför inte besöka Uddby Gård beläget i Albys naturreservat där det finns mängder av djur. En populär familjeaktivitet.
Här finns det mängder av förskolor, grundskolor och fritidsgårdar samt Krusbodatorg med en egen Hemköpbutik och Pizzeria. Vidare till huset har ni ett privat läge med endast en granne, ingen insyn på baksidan och två uteplatser varav en mindre på framsidan och en större på baksidan.

- Gavelradhus med bästa läget mot allmänning
- Två uteplatser
- Perfekt för barnfamiljen
- Närhet till bussar, förskolor och Alby
- Eget kallförråd och gemensamt cykelförråd
- Garageplats och parkeringsplats ingår

ÖVRE PLAN
På framsidan finns en inbjudande uteplats byggd 2020 med altan och staket. Den perfekta platsen att tillbringa eftermiddagen på.
Hallen med golvvärme, praktiskt klinker och avhängning för ytterkläder och skor. Matplatsen och köket finner du i en och samma enhet i en L-formad gång. För den hängivna kocken finns här mängder av yta att arbeta på och en maskinpark bestående av spis, ugn, mikro, stor kyl och frys samt diskmaskin. Från köket når du det rummet som idag nyttjas som arbetsrum och förråd för förvaring av husgeråd. Bostadens sociala del har ett extra gavelfönster som välkomnar ljusinsläpp från ett tredje väderstreck. Möbleringen i denna del är väldigt flexibel. Du kan med fördel inreda med vardagsrumsmöbler, loungegrupp, matplats eller göra om en del av vardagsrummet till ett sovrum. Gäst-wc finns på övre plan och även en tvättstuga med tvättställ samt tvättmaskin.

NEDRE PLAN
Nedre plan inrymmer tre sovrum, badrum, klädkammare, inbyggda garderober, luftvärmepump och entré till uteplatsen på baksidan. Genomgående fina ytskikt med nytt golv 2019 och en läcker skjutbar industrivägg till ett av sovrummen uppförd 2022. Badrummet med klinker och kaklade väggar med badkar, dusch, wc, tvättställ (handfat) och mängder av skåp för förvaring.
Sist men absolut inte minst, uteplatsen på baksidan med altan och härliga buskar planterade 2022 som fint smälter in i den gröna miljön. Ställ upp kubb-spelet i gräset, låt barnen springa fritt medans kolet i grillen steker på en härlig middag och skapa fina minnen tillsammans med vänner och familj på denna plats.
Det är sannerligen en ynnest att bo nära naturen i lugnet.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna