Hanviken, Tyresö

Uddbyvägen 18A

REDO™
  • 7 rum
  • 166 kvm
  • Villa

Trevligt enplanshus i omtyckta Hanviken

Välkommen till detta fantastiska enplanshus i trevliga och familjära Hanviken. Med hela 6 sovrum erbjuder detta hem gott om plats för den stora familjen. Med skolor och mataffärer på bekväma avstånd kommer du att njuta av en vardag med enkel tillgång till alla nödvändigheter.

- Enplansvilla
- Bergvärme
- Stor altan på baksidan i härligt solläge
- Två helkaklade badrum
- Stort socialt kök
- Baksida som vetter mot skogsallmänning utan insyn
- Ca 50 m till busshållplats som tar dig till Gullmarsplan på under 35 min!

Väl inne i bostaden möts vi av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett rymligt kök och ett vardagsrum i ljus och öppen planlösning. Köket erbjuder generöst med utrymme för förvaring och matlagning. Fönster i olika väderstreck skänker fint ljus till bostaden . För att höja mysfaktorn ytterligare finns det även en öppen spis placerad i centrum av rummet.

I ena delen av huset finns fyra sovrum med garderober och i andra delen finns tvättstuga, kontor/sovrum samt bostadens största sovrum. Två helkaklade och nyrenoverade badrum finns att tillgå i anslutningen till de fyra sovrummen i ena delen av bostaden. Något som underlättar morgonbestyren när familjen är större.
Altanen som nås från vardagsrummet är rymlig och från altanen ligger trädgården med gott om plats för spel och lek.

OMGIVNINGEN
Området är mycket populärt vilket inte är förvånande då du har nära till busskommunikationer, natur, bad, idrottsplats, Trollbäckens centrum och skolor. På gångavstånd nås förskolor och Kunskapsskolan och Hanvikens skola (F-6). Sjön Drevviken med badplatser, Trollbäckens centrum ligger också inom promenadavstånd där du har matbutiker, affärer, restauranger, caféer, bageri och gårdsbutik. En kort promenad bort från villan når du löp- och promenadstråk i vacker natur samt sjö. Vår vackra skärgårdskommun bjuder även på närhet till havet och flera fina strandbad.

Tyresö är känt för att vara en naturnära kommun och gör dig inte besviken. Här finns en perfekt balans mellan naturen och lugnet samtidigt som Stockholms puls bara är en kort bussfärd bort.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hanviken, Tyresö

Uddbyvägen 18A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 5 500 000 kr
  • 5 500 000 kr Budgivare 1 2024-08-27 13:42
  • 5 500 000 kr Budgivare 1 2024-08-27 13:40