Hanviken, Tyresö

Bockvägen 4

Såld
  • 4 rum
  • 103 + 32 kvm
  • Kedjehus

Elegant kedjehus i familjärt område!

Välkommen till Bockvägen 4!
Nu kan vi äntligen erbjuda ett magnifikt exemplar av de mycket populära kedjehusen belägna i hjärtat av Hanviken.
Här bor ni bekvämt på en lugn och trygg gata med närhet till allt som kan önskas av familjen.

Omgivningen är som klippt och skuren för barnfamiljen där förskola och lekplats finns beläget alldeles i anslutning till huset, även idrottsytor samt skogspartier finns att nyttja i närområdet. På behagliga avstånd når du även härliga naturstråk såväl som mysiga Barnsjön och Drevviken.
Allt detta erhålls utan att försumma de viktiga aspekterna som goda kommunikationer med bla direktbussar till Stockholms innerstad såväl som Gullmarsplan som avgår från busshållplatser ett par minuter bort.

- Mycket fint skick med alla stora renoveringar gjorda
- Kök och vardagsrum i öppen miljö
- Bergvärme ger låga driftskostnader
- Garage samt förråd i bakkant.
- Bra kommunikationer till city.
- Närhet till skolor, bussar, centrum, natur och idrott samt matbutiker.
- Beläget i ett klassiskt villakvarter med stort lugn.

Huset är i genomgående mycket gott skick och har renoverats löpande vilket ger ynnesten att bara flytta in och trivas från första stund.
Här finns 3 rymliga sovrum, garage samt två rejäla uteplatser där ni kan erhålla solens strålar hela vägen från morgonkaffet till den sena kvällsgrillningen.

Framsidan av huset erbjuder en lättskött trädgårdstomt med omgärdande staket samt en stor trädäckad altan i underbart solläge från sen förmiddag till kväll. I anslutning finns garage med laddbox som har plats för en bil samt asfalterad uppfart med plats för 1-2 bilar. I garagebyggnaden finns även praktiska förrådsytor att nyttja.

Entréplanet har en modern och öppen planlösning som inbjuder till ett socialt hem med god rymd för det stora sällskapet.
Fönsterpartier i båda delar av planet skänker ett massivt ljusinsläpp som höjer känslan en dimension. Från vardagsrumsdelen finner vi utgång till altanen på framsidan.

Köket från högkvalitativa Kvik går i stilrent och praktiskt utförande där inget lämnats åt slumpen för den hängivna familjekocken.
I anslutning till köket finns en matplats samt utgång till härlig altan på baksidan.

På detta plan finner vi även ett lyxigt badrum med fina detaljinslag som marmor samt ett trevligt sovrum som har en väl tilltagen garderobsvägg.

Det övre planet erbjuder två separata sovrum i totalt insynsskyddade lägen med praktiska sidovindar för god förvaring.
En WC i sobra färger med kaklat golv, tvättmaskin samt torktumlare finns även det att nyttja.
Mindre förvaringsvind nås från hallyta på övre plan.

På det stora hela ett utsökt familjehem i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig känns långt borta. Anmäl ditt intresse och missa inte visningarna.

OMRÅDET
Detta lugna och klassiska villakvarter är mycket omtyckt vilket inte är förvånande då allt som familjens vardag kräver finns på kort avstånd.
I direkt närhet finns skolor, goda busskommunikationer, friluftsområden, idrottsplatser, badmöjligheter och flertalet gym. Endast en kort promenad bort finns även otroligt fina löp- och promenadstråk i vacker natur.
Närmaste skola är Hanvikens skola (F-6) en kort promenad från huset. I kommunen finns även friskolor som Kunskapsskolan, Montessori samt Internationella Engelska skolan.
Såväl Tyresö centrum samt Trollbäckens centrum ligger inom korta avstånd där du har tillgång till matbutiker, klädaffärer, restauranger, caféer, bageri och övrig detaljhandel.
Trollbäckens idrottsplats ligger på kort gång eller cykelavstånd med ishall, gräsplan och friidrottsbana. I Tyresö centrum på cykelavstånd finns ishall, simhall, rackethall och en 18-håls golfbana.
Vår vackra skärgårdskommun bjuder såklart på närhet till havets kustremsa med flera fina havsbad samt hållplats för skärgårdsbåt vid Trinntorps brygga.
Även anslutningar till Tyresta nationalpark samt Nackareservatet finns.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna