Hanviken, Tyresö

Ringvägen 7A

REDO™ Besiktigad
  • 7 rum
  • 103 + 99 kvm
  • Villa

Villa i gott skick för den kräsna familjen

Detta är en Redo bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till Ringvägen 7A, en trivsam villa i mycket gott skick om totalt hela 202 kvm med ett centralt läge i omtyckta Hanviken.
Huset erbjuder generösa ytor vilket ger familjen goda sociala möjligheter såväl som en enorm flexibilitet i rumsfördelning. Ett hus där möjligheter finns för den stora familjen, egenföretagaren eller generationsboende.

- Dubbelgarage
- Solpaneler ger mycket låga elkostnader
- Mycket välskött hus som renoverats inifrån och ut senaste åren
- Dränerat
- Stora sociala ytor inne som ute
- Tre helkaklade badrum
- Flexibel planlösning
- Beläget i ett klassiskt villakvarter med stort lugn
- Närhet till skolor, bussar, centrum, natur och idrott och matbutik (5 min att gå)

Här har du ett entréplan som gjort för umgänge med familj och vänner. Ett våningsplan i trivsam, öppen miljö med rejält kök och vardagsrum. Här finns ett generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier ut mot trädgården och utgång från huset till två trädäckade altaner. I anslutning till huset finns ytterligare ett stort altandäck i trädgården med ogenerat läge och många soltimmar.
Det fina köket har allt som du förväntar dig av ett modernt kök med gott om förvarings- och arbetsytor. Perfekt för hemmakocken! Addera en matplats med gott om plats för gäster.
Vidare erbjuder detta plan en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i de garderober som finns, två helkaklade duschrum varav ena en suite i direkt anslutning till sovrum. Tre sovrum på detta plan.

Även nedervåningen bjuder på bra ytor för familjen. Vad sägs om ett stort allrum med kamin, ytterligare tre sovrum som man kan välja att inreda efter önskemål. Här finns också ett förrådsutrymmen, ett helkaklat badrum med tillhörande bastu, toalett och en stor tvättstuga.

OMRÅDET
Detta lugna och klassiska villakvarter är mycket omtyckt vilket inte är förvånande då du har nära till både natur och allt som vardagen kräver. Inom gångavstånd finns skolor, förskolor, goda busskommunikationer, friluftsområden, idrottsplatser, badmöjligheter och flertalet gym. Endast en kort promenad bort från villan når du både bad och otroligt fina löp- och promenadstråk i vacker natur.
Närmaste skola är Hanvikens skola (F-6) som ligger ett stenkast bort och i kommunen finns även friskolor som Kunskapsskolan, Montessori samt Internationella Engelska skolan. Såväl Tyresö centrum samt Trollbäckens centrum ligger inom korta avstånd där du har tillgång till matbutiker, klädaffärer, restauranger, caféer, bageri och övrig detaljhandel.
Trollbäckens idrottsplats ligger på kort gång eller cykelavstånd med ishall, gräsplan och friidrottsbana. I Tyresö centrum på cykelavstånd finns modern ishall, simhall, rackethall samt en 18-håls golfbana.
Vår vackra skärgårdskommun bjuder såklart på närhet till havets kustremsa med flera fina havsbad samt hållplats för skärgårdsbåt vid Trinntorps brygga.
Även anslutningar till Tyresta nationalpark samt Nackareservatet finns.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hanviken, Tyresö

Ringvägen 7A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.