Fornudden, Tyresö

Skuggvägen 1

Såld
  • 7 rum
  • 149 + 59 kvm
  • Villa

Välplanerad och ljus villa på omtyckta Fornudden

Välkommen till Skuggvägen 1 och denna rymliga och välplanerade familjevilla. Här erbjuds ett hem i fint skick med stora sociala ytor inne som ute, god rumsfördelning samt en stor tomt med utemiljöer som skänker det där lilla extra.
Bostaden belägen i omtyckta Fornudden, en stillsam villaidyll med närhet till både skog och sjö (Drevviken), förskolor, skolor samt goda kommunikationer till Stockholm city, Haninge, Nacka såväl som övriga Tyresö. Närhet till Trollbäckens centrum med allt som krävs i vardagens pussel.

- Stor och fin villa på Fornudden
- Välplanerat med trevliga sociala ytor
- Upp till 5 sovrum om så önskas
- Fantastisk fiskbensparkett på entréplanet
- Stor altan i bästa solläge
- Utmärkt läge med Trollbäcken centrum, skolor, natur, bad, bussar samt idrott på korta avstånd.

När du kliver in i denna fantastiska bostad möts du av ett trevligt kapprum där jackor och skor kan ställas på sin plats innan du tar klivet in i hallen där bostaden öppnar upp sig.

Till höger från hallen finner vi de sociala delarna med en öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Fönster i flera väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp.
Köket är generöst tilltaget med all nödvändig maskinell utrustning, gott om arbetsytor för hemmakocken och mycket förvaringsutrymme i köksskåpen.
Intill köket finns en rymlig matplats för hela middagssällskapet, samt vardagsrum där det finns gott om utrymme för soffmöblemang och annan inredning efter tycke och smak.

På detta plan finns även två stora sovrum och ett helkaklat badrum med wc och dusch. I slutet på hallen finns ett rum som idag nyttjas som allrum men kan nyttjas som sovrum om behoven finns.

Källarplanet erbjuder ett stort och välutrustat badrum med tvättdel, komplett med tvättmaskin, torktumlare och praktiska arbetsytor.
Här finns även ett rymligt hobbyrum, två stora sovrum, rymlig klädkammare samt en matkällare.
Denna bostad erbjuder verkligen allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende!

OMRÅDET
Gångavstånd till Trollbäckens centrum och bara några få minuters promenad till Drevvikens vatten som förutom bad och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city finns i direkt närhet.
Närhet även till Fornuddens nya skola med ny sporthall, populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym, boulebana, grillplats och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Flertalet högstadieskolor finns att välja på, Kumla skola samt Kunskapsskolan ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.

VARMT VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna