Flåhackebacken, Tyresö

Flåhackebacken 21

Såld
  • 5 rum
  • 148 + 90 kvm
  • Villa

Äntligen hus på Flåhackebacken!

Välkommen till Flåhackebacken och detta trivsamma souterränghus beläget på det trivsamma och populära Flåhackebacken. Här bor ni med närhet till allt som önskas och möjligheten att skapa just ert drömboende. Området är en dröm för familjen eller paret med direkt närhet till skolor, förskolor, bra kommunikationer samt mataffär vid Krusboda torg. Sist men inte minst så har man även tillgång till badet i Krusboda då man är med i deras samfällighet.
I omgivning finns tillgång till vackra naturområden som Nyfors samt idylliska Alby Friluftsgård med både bondgård, motionsspår och fin badplats.

- Insynsskyddad baksida i bästa sydvästläge.
- Drömmen för bilentusiasten, dubbelgarage med smörjgrop.
- Utmärkta kommunikationer till stan.
- Närhet till allt som barnfamiljen önskar i omgivning.

På entréplanet finns tre sovrum, duschutrymme och bad rum och ett härligt Puustellikök med stor matdel i anslutning till vardagsrummet.
I souterrängvåningen finns rymligt klädvårdsrum, relaxdel, självklart med bastu samt förråd. Trevligt tv-rum med öppenspis. Icke att förglömma - det gigantiska dubbelgaraget med smörjgrop!

Säljaren byggde själv huset och har bott där sedan dess, ett exemplariskt hus som besiktningsmannen uttryckte det. Huset är väl omhändertaget och har skötts med kärlek och omtanke, nu väntar nya äventyr med mindre trädgård och mer tid för annat.

OMGIVNINGEN
Flåhackebacken är belägen i en mycket trevlig del av Tyresö som med sin närhet till allt ger dig bästa möjligheter att trivas från första sekund.
Bo med underbar natur runt knuten där Alby friluftsgård finns med dess stora utbud av aktiviteter. Njut av stora grönområden, sjön med fin badstrand, motionsspår och utomhusgym på sommaren, och under vintertid backar att åka pulka i, eller varför inte en tur till skridsko eller skida längs Alby sjöns isar?
Uddby gård är också ett mysigt alternativ med bondgård och café! För variationens skull kan man även besöka Tyresö Flaten med dess fina bad. På en lätt promenadavstånd når ni även Nyfors där ett vattenfalls porlande bäckar mynnar ut i sjön.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna