Västerhaninge, Tungelsta

Nederstavägen 19

Besiktigad
  • 5 rum
  • 122 + 5 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 4 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Påkostat kedjehus med pool

Nära tågstationen i lugnt villaområde, fint renoverat och med pool - 4 sovrum och garage.

Renoverat och påkostat kedjehus med tillhörande garage i lugnt och barnvänligt område. I mysiga Tungelsta finner vi detta perfekta boende med alla bekvämligheter man kan önska sig. På baksidan utanför tomten finns en stort grönområde med äppelträd som närmsta granne, dvs ingen bostad där.

Nära till kommunikationer med endast 5 minuters promenad till pendeltågsstationen. Fin trädgård med stor och insynsskyddad altan runt en modern pool. Poolen har ett lätthanterligt pooltak som behåller värmen och som dessutom gör att man kan badar även när det regnar. Nyrenoverat och modernt kök med alla bekvämligheter samt ett nyrenoverat och stilrent badrum med golvvärme, beläget vid entrén.

Uppvärmningen är vattenburen med en modern värmepump (luft-vatten). Låg driftkostnad med energiklass D. Huset erbjuder fyra (4) sovrum som alla är i bra storlek, två på entréplanet och två på övre plan. Tvättstuga med groventré i anslutning till köket. Wc även på övre plan. Garage och förråd hör också till bostaden, samt plats för parkering av tre bilar utomhus på den stenlagda infarten. Elbilsladdare.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren och boka in dig på visning - passar inte den öppna visningstiden dig? Ring så ordnar jag en annan tid för sig! 0706087666.

Boka visning

  • Välkommen på visning! Anmäl dig gärna till mäklaren på 0706087666

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västerhaninge, Tungelsta

Nederstavägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.