Västerhaninge, Tungelsta

Lillhammarsvägen 1

REDO™
  • 4 rum
  • 155 kvm
  • Villa
Utgångspris 6 995 000 kr

Lantlig idyll med perfekt läge i lugnt område med gångavstånd till pendeltåg, restaurang och butik

Charmigt och modernt enplanshus med stor tomt, garage, flera uteplatser samt gästhus.

Välkommen till detta fina enplanshus med garage beläget i idylliska Tungelsta. Här bor du på en generös tomt med flera uteplatser som bjuder in till både avkoppling och sociala tillställningar. Huset har en genomtänkt planlösning som kombinerar funktionalitet med hemtrevnad. Som en extra bonus finns ett gästhus med alla bekvämligheter, perfekt för uthyrning eller som boende för tonåringen.

Huset har låg driftkostnad med solceller och modern luftvärmepump. Trevlig planlösning och en stor, plan tomt som ger gott om utrymme för lek, trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. På den generösa altanen intill huset kan du njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Flera uteplatser runtom tomten erbjuder varierade miljöer för att koppla av eller umgås med familj och vänner.

Vardagsrum:
Det ljusa och rymliga vardagsrummet har en värmande braskamin. Här finns altandörr samt stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och ger en öppen och luftig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, vilket gör det till en perfekt plats för både vardag och fest. Modernt kök med stor köksö och med spishäll, vilket möjliggör sociala middagstillställningar med gemensam matlagning.

Köket är välplanerat och erbjuder generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns plats för en matplats där familjen kan samlas för måltider. Köket är utrustat med moderna vitvaror och ger goda möjligheter för matlagning och bakning.

Sovrum
Huset rymmer tre generösa sovrum . Ett master bedroom med stor klädkammare som naturligt skärmar av rummet och ger en privat känsla. , Två sovrum invid varandra, (varav det ena kan delas av till två rum som det tidigare har varit). Dessa rum har extra takhöjd, med goda förvaringsmöjligheter och ett lugnt läge som garanterar en god natts sömn. De väl tilltagna sovrummen ger plats för både säng och skrivbord, perfekt för barn eller hemmakontoret.

Badrum
Badrummet är stort, fräscht och funktionellt med alla bekvämligheter du behöver. Innanför en skjutdörr finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Garage
Garage med elbilsladdare

Gästhus
På tomten finns ett charmigt gästhus med alla bekvämligheter, perfekt för uthyrning eller för att ge gäster en egen plats att bo. Gästhuset erbjuder en komplett boendeyta med kök, badrum och sovrum, vilket ger en fantastisk möjlighet till extra inkomster eller en privat plats för besökare.

Förråd
Separat förråd

Till tomten hör 1000 kvm mark som ligger vid ån.

Området
Tungelsta är ett attraktivt område som erbjuder en harmonisk blandning av natursköna omgivningar och närhet till service. Här bor du nära skolor, förskolor, mataffärer och goda kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till centrala Stockholm.

Unika Fördelar
Stor, plan tomt: Perfekt för trädgårdsälskare och familjer med barn.
Generös altan: En idealisk plats för grillkvällar och utomhusmiddagar.
Flera uteplatser: Varierade miljöer för olika tillfällen.
Garage: Varmisolerat med elbilsladdare
Gästhus med uthyrningsmöjligheter: Fullt utrustat för långvarigt boende eller extra inkomster.
Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i härliga Tungelsta. Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västerhaninge, Tungelsta

Lillhammarsvägen 1

  • Säljarens egna bild på Lillhuset
    Säljarens egna bild på Lillhuset
  • Säljarens egna bild i Lillhuset
    Säljarens egna bild i Lillhuset
  • Säljarens egna bild på badrummet i Lillhuset
    Säljarens egna bild på badrummet i Lillhuset
  • Säljarens egna bild i Lillhuset
    Säljarens egna bild i Lillhuset

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.