Tullinge - Örnberget, Tullinge

Örnbergsvägen 46A

  • 11 rum
  • 209,5 + 126 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 775 000 kr

Familjens drömhem på eftertraktade Örnbergsvägen - plats för hela livet!

Längst in på mycket populära Örnbergsvägen, med stor närhet till såväl kommunikationer som förskola och skola, finner vi detta bastanta och gedigna stenhus från 1991. Huset som mäter hela 336 kvm totalt har tagits om hand med god hand, från topp till tå och får klassas som ett möjligheternas hus med tanke på dess disposition och yta. Låt oss börja med att berätta om entréplanet. Här har du social plats för såväl familj som släkt vid alla högtider. Detta i form av stort vardagsrum, allrum med braskamin samt separat matplatsrum. Utöver detta finns även två sovrum, wc, tvätt samt kök. På tal om köket så har det massiva luckor och ger gott om plats för matlagningsglädje.

En trappa upp från entréplanet finns inredd övervåning med smarta lösningar och härliga takkupor. I dagsläget inrymmer detta våningsplan två sovrum, klädkammare, allrum samt badrum. Men för den som så önskar går det att skapa ytterligare ett sovrum.

Ett våningsplan ner från entréplanet finns ytterligare finfina ytor. Dels i form av förvaring och garage, men också i form av såväl gillestuga med tre meter i takhöjd som biljardrum. På detta våningsplan finns också badrum/spa med bastu.

Utemiljön bjuder dig som köpare härliga sollägen på stora uteplatser, men även murat uterum med plats för såväl studentmottagningar som dop och vigsel.

Tullinge har det mesta som kan tänkas efterfrågas av dig som boende. Och om inte uppskattad skola och barnomsorg, tillsammans med naturreservat, Tullingesjön och Tullinge C vore nog finns Stockholm C på endast 25 minuters pendeltågsfärd.

Unikt hus, för dig som unik köpare. Välkommen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tullinge - Örnberget, Tullinge

Örnbergsvägen 46A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.